Pluspunten
De prijs gaf de doorslag. Tevoren alle info op internet gevonden. Dan is uw vragenlijst NIET van toepassing GB
Pluspunten
Duidelijke website, goede informatie en snel antwoord op mijn vraag.
Pluspunten
The zipper on the packaging abling me too close it over AMD over again.
VerbeterpuntenNone or maybe send samples along to enhance sales and introduce other products
Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
Duidelijk omschrijving van de producten
VerbeterpuntenGraag ook betaling regelen met bv creditcard denk aan Visa. Wacht nu op acceptgiro
Pluspunten
betaling was nog niet correct uitgevoerd en toch werd de bestelling al de volgende dag geleverd. Zeer snelle levering dus. Wat kwaliteit en tevredenheid v.d. produkten betreft : daarvoor moet ik ze kunnen uittesten en dat vraagt tijd. Trouwens dat geldt ook voor "betrouwbaarheid" communicatie e.d.
Verbeterpuntenhet betalen met een gewone visa-kaart, zodat paypal niet hoeft aangesproken; het is dat ik dat niet of niet goed genoeg ken. t hgeld oo
Pluspunten
Goed verpakt en volgende dag in huis! Uitstekend.
Verbeterpuntenkzouniewete :)
Pluspunten
Snelle bezorging,keurig verpakt.
Pluspunten
ik ga zeker nog een x een bestelling plaatsen!
Pluspunten
Snelle levering mooie verpakking goede kwaliteit
VerbeterpuntenGebruik iets grotere doosjes om te verzenden mijn 2 mooie zakken tarwegras zaten met zijn 2en in een veel te klein doosje gepropt waardoor de zak er niet uit ziet en de alu op punten beschadigd en dus open gaat!
Pluspunten
Perfect!
Lange Haven 124
3111 CK Schiedam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit