VerbeterpuntenBrievenbuspakket van maken
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs
Pluspunten
Fijne site om door heen te klikken. Overzichtelijk, Snelle levering, Duidelijk, Zeer makkelijk in gebruik!
VerbeterpuntenMeer artikelen, Site is wat traag (niet zorgelijk), Wat tips voor het gebruik van levensmiddelen (resepte voor zaden en olieen).
Pluspunten
duidelijke snelle afhandeling
Verbeterpunteninvullen van dit beoordelingsformulier lukt niet volledig. Ik heb geen keuze om als 56 jarige alleenstaande mij te registreren, als ik dat vakje selecteer ben ik automatisch een gezin?
Pluspunten
Snelle, nette levering.
Pluspunten
1e keer iets besteld en alles is snel geleverd. Zal zeker hier weer bestellen!
VerbeterpuntenOmdat ik dichtbij woon wil ik graag weten of ik ook kan ophalen wat ik nodig heb.
De verzendkosten vind ik prijzig zeker als je 1 product wilt kopen.
Lange Haven 124
3111 CK Schiedam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit