Pluspunten
Heldere site, goed betalingsmogelijkheden, snelle levering en heldere informatie over verzending.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede producten voor een nette prijs, en snel geleverd.
meer informatie over het product en het gebruik ervan
Pluspunten
Levertijd Gebruiksvriendelijkheid website
Verbeterpuntengeen
Graag toch een beetje uitleg verzenden bij de geleverde produkten zodat je ook na een aankoop effe kan nalezen wat je in huis hebt gehaald
Niet van toepassing is jammergenoeg niet in te vullen als zodanig. Bij deze heb ik dan een 1 gegeven...
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mijn lichaam voelt beter voel me fitter veel helderder heb geen last meer van mijn bovenarm door overbelasting ben goed tevreden over het product
Pluspunten
Ik had mijn postcode verkeerd ingevuld en via track en trace kwam ik erachter. De klantensevice gemaild en ze gaven het aan dat ze het ook inmiddels doorhadden. Zonder extra kosten zijn de spullen weer naar het goede adres gestuurd, zeer goed geregeld dus.
VerbeterpuntenZe zouden wat grotere verpakkingen kunnen maken, zodat de prijzen eventueel nog scherper kunnen.
Pluspunten
doen wat ze beloven... namelijk vandaag besteld en morgen in huis!
Pluspunten
Goed product. Tekst over afkomst en betrouwbaarheid geeft me een goed gevoel. Kan het uiteraard niet checken, maar de intentie lijkt aanwezig te zijn. Spirulina is zo'n product waarbij afkomst en hygiene van groot belang zijn. Verder allemaal volgens verwachting.
VerbeterpuntenGeen klachten, kan ook niks verzinnen... Een tip is om een app in te bouwen waarmee je kunt kijken hoeveel van elke vitamine en mineraal je binnenkrijgt, hoeveel dit is tov de dag. hoev. en wat bij bep. vitaminen en mineralen het maximum is dat gezond is. Ik heb het nu zelf gedaan in excel en het heeft me goed inzicht gegeven!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit, duidelijke website kortom zeer tevreden
Pluspunten
kwaliteit
VerbeterpuntenHelaas staan verzendkosten niet in verhouding met prijs van 1 fles hennepolie
de uitnodigingse-mail voor dit tevredenheidsonderzoek heeft erg kleine letters.
Pluspunten
Snelheid van leveren!
Lange Haven 124
3111 CK Schiedam
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit