Goede en snelle bezorging!

Snelle levering!

Fijn en waardevol

Een fijne webwinkel met een mooi assortiment ik ben er blij mee!!

klantgericht, deskundig in een woord geweldig

altijd vriendelijk en klantgericht, oplossingsgericht door deskundigheid

Goede omschrijving

Door de enthousiaste omschrijving van de Tofvel pantoffels en ook de maatomschrijving heb ik deze besteld. In het pakje zat een lief persoonlijk krabbeltje en twee theezakjes. Aardig toch!!! De levering duur de wat langer dan eerst aangegeven werd. Jammer dat ik niet opnieuw bericht kreeg wanneer het pakje wel bezorgd zou worden.

Toppie

beter investeren in je gezondheid dan in je dokter bij puurenfit.nl

Super snel geleverd

Drie Boodyleggingen besteld zitten heerlijk ook met mijn zwangere buik passen ze perfect zonder te knellen. Een nieuw blikje Pure Shea Butterfly van Helemaal Shea werkt perfect voor de super droge en gevoelige huid van mijn dochter. En een Shampoo en coditioner van Fushi Argan in glazen fles met doseerpomp vanmorgen voor het eerst geprobeerd en tot nu toe zeer tevreden. Ook zat er nog een lief handgeschreven briefje bij mijn bestelling. Ik ben super blij met Puur en Fit!

Altijd snelle levering en top kwaliteit

Uitgebreid aanbod aan "groene"producten, levering via fietskoerier, snelle levering, goede klantenservice!

Top! zowel voor de producten als voor de service.

goede producten met veel informatie & prima service

Geweldige pantoffels, snelle bezorging.

Fijn zo’n persoonlijk berichtje op de bon. Ik ben gelijk superverliefd op de pantoffels. Ze zitten heerlijk en ik draag ze heel de dag. Hartegroet Agnes

Kan niet beter

Bestelling gedaan , direct bevestiging ontvangen en binnen no time bezorgd doorvde fietskoerier. Ik ben dik tevreden

Eerlijke producten en snelle levering!

Mijn favoriet: Prodarm!

Prima Bedrijf

Eerlijke en mooie producten met een gedegen onderzoek naar de kwaliteit hiervan. Helemaal top!

Prima, zoals altijd

Ik ben al langere tijd klant bij Puur en Fit en het gaat altijd goed. Fijne, persoonlijke benadering en regelmatig mooie aanbiedingen! Nu was mijn lievelingsparfum in de aanbieding, dus weer een mooi moment om hem te bestellen. Ik had gevraagd of ze misschien een proefmonstertje hadden van een bepaalde geur en ik kreeg een schattig, klein proefflesje. Ook zat er een pakje thee bij (waarschijnlijk vanwege Valentijnsdag), heel attent! Hartelijk bedankt, Fatima en de rest van het team, ik ben er heel blij mee!

Prima geregeld en leuk kontakt!

Prima geregeld en leuk kontakt!

Mooi product, goede service

Fijne site, goede service met zelfs nog een persoonlijk woordje.

Fijne site, goede service met zelfs nog een persoonlijk woordje.

Ik heb al meerdere keren besteld bij Puur en Fit De bestelling wordt altijd keurig bezorgd, alles zit er in, plus nog een leuke kleine attentie. Bij de laatste bestelling zat zelfs een heel doosje thee, verrassing voor valentine's dag! Ook nog een hand geschreven persoonlijk berichtje! Super!

Bestelling is volgens afspraak ontvangen. Supervriendelijk dat er 2 theezakjes bijzaten en een handgeschreven notitie op de afleverbon. Gaf heel persoonlijke noot. Om blij van te worden. Bedankt!

Kwaliteit, betrouwbaar en goede service

Goed assortiment, vriendelijk personeel, mijn favoriete webshop!

Snelle levering!!!!

Snel en perfect geleverd!

Duidelijke website en groot aanbod

Puur&Fit heb ik leren kennen omdat ik Monique van der Vloed volg. Prettige website met een enorm aanbod aan veel verschillende meukvrije (of zo meukvrij mogelijk) producten. Zeker in combinatie met de reviews van Monique handig en aantrekkelijk. Er zijn regelmatig kortingsacties en er zit altijd een attentie bij je bestelling; theezakjes en onlangs twee waxinelichtjes van bijenwas. Erg leuk! Jammer is dat je op de site niet kan kiezen voor meer/alle producten bijv shampoos op één pagina; dat geeft meer overzicht. Bezorgen gaat goed met fietskoeriers of DHL. Ik mis wel een optie om een pakket zelf af te kunnen halen bijv. bij een DHL-punt. Het bezoekadres van Puur&Fit is voor mij te ver weg.

Een eerlijk bedrijf met eerlijke producten

Puur & Fit is een prachtige onderneming met mooie en pure producten zonder kleine lettertjes waar je volledig op kunt vertrouwen

zeer goed

Zoals het hoort, een snelle en correcte levering (ook dankzij Bpost die altijd alles netjes op een veilige plaats achterlaat als we niet thuis zijn). Persoonlijk dankbriefje en kleine attentie in het pakje maken het af.

Prima kwaliteit spullen zonder meuk, netjes geleverd en als er iets gewijzigd moet worden oid dan een prettig telefoontje. Kortom niks op aan te merken en een goede service.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit