geen klachten ove rde bestelling en inhoud

de creme SUIT face cream die ik gebruik is goed voor mijn huid en vanmorgen heb ik de eerste toastjes geproefd. Weinig verschil in smaak .Lekker dun om te eten in de morgen.

Uitstekende webshop

Duidelijke omschrijving van het product, snelle verzending in herbruikbare dozen Pluspunt! En een persoonlijke welkom noot bij je factuur Ik ben meer dan tevreden over puur en fit

Goeie en snelle service!!

Ik had een aantal vragen over producten; snel reactie en duidelijke informatie gekregen, top! Daarna bestelling geplaatst en deze had ik al na een dag in huis.

Weer een aantal hele gezonde dingen gekocht bij Puur en Fit .nl en ze zijn altijd de goedkoopste maar de kwaliteit lijd er gelukkig niet onder Op je gezondheid

Bruikbaar overgepreist product

Het gaat over 1 kg Maqui poeder. Het product lijkt in orde te zijn, ik gebruik het als preventieve kanker middel (kan ook represief worden gebruikt) ook als ik had al thuis soortgelijke natuurlijke geneesmiddelen die mijn geavanceerde prostaat kanker een tijd geleden snel en volledig genezen heeft. Wat niet goed ging was de bezorging via DHL. Waarom zoveel bedrijven gebruiken de slechte DHL in plaats van de gewonwle post, weet ik niet. Misschien door de 1 euro extra bij sturen via de normale post. DHL vraagt 1 euro minder, maar presteren heel verl minder of helemaal niet, zoals ik altijd meemaak. Bellen naar "Puur en Fit" omdat via de DHL site stond "succesfull delivered op mijn adres", terwijl ik niets heb ontvangen noch "niet thuis" bericht in mijn postbus (ik was wel thuis) resulteerde in een inderzoek van PUUR & FIT naar DHL, die zei (en dan Puur & Fit heef mij gebeld en verteld) dat hun site is niet in orde en mijn bestelling werd op een DHL punt hier in de buurt bezirgd, niet bij mij thuis. Ik kreeg van PUUR & FIT ook het adres voor ophalen. Maar omdat ik inmideels ook DHL via de DHL chatbox had benaderd (ook een klacht ingediend) en ze vertelden mij hetzelfde op pick adres (ook via hun track & trace zag ik dat ze inmiddels het bezirg adres hebben veranderd, van die van mij, in die van dat DHL punt), normaal dat ik toen daar ging en de mensen zeiden dat mijn verzending werd weer opgehaald (door DHL!) vond ik dat zeer vervelend. De DHL bezorger hoorde inmiddels over mijn klacht tegen hem (die niet eens langs kwam, laat staan bezorgen! Ook het niet thuis bericht was er niet) en uit wraak hij heeft mijn pakket heel ver weg naar een andere DHL punt gebracht ook als andere punten dichterbij waren (hij heeft ook op hun DHL site het ophaal adres veranderd naar de 2-de DHL ophaal punt), op een industrie terrein 's nachts, daar zonder straat verlichting, geen mensen om het adres te vrahen enz.., in de donker en regen daar ver weg fietsen en zoeken maar...

Puur en Fit ontzorgt.

De tekst en uitleg van Monique vind ik duidelijk. Hoezo duidelijk? Ze geeft de feiten van het produkt weer. Geen poespas erom heen. Het geeft mij het vertrouwen om bij Puur en Fit te bestellen. Net een wafelijzer binnen gekregen. Het ziet (en voelt) er geweldig uit. Géén prullaria. Dat wat ik van een produkt verwacht wordt vaak in positieve zin zelfs overtroffen. En... ik ben kritisch! Ga a.u.b. zo door Monique. Het scheelt mij zoveel tijd om een produkt uit te zoeken wat ik nodig heb.

Persoonlijke en correcte service!

Duidelijke website met mooie selectie aan goede/ gezonde producten! Omdat een deel van mijn bestelling niet op voorraad was, werd ik gebeld met de vraag of het vervelend was als de bespreking iets later geleverd werd. Fijn zo'n persoonlijke service! De bestelling werd twee dagen daarna netjes verpakt en compleet bezorgd.

Geweldig! Snelle levering, goede producten, vriendelijke mensen!!

Ik bestel inmiddels een paar jaar bij puur& fit en het is mijn favoriete winkel voor meukvrije producten. Ze hebben geregeld leuke kortingen en de bestelling wordt elke keer weer goed ingepakt en super snel geleverd! En als dankjewel krijg je er ook altijd een lekker theezakje bij!

Super fijne winkel! Er wordt goed gecommuniceerd en alles wordt netjes bezorgd. Vriendelijk en attent.

Mooie produkten.

Bijmakende, mooie producten en snel opgestuurd mét persoonlijk bedankje :-)

zorgvuldig verpakt, persoonlijke touch, fietskoerier top!

Vlotte en goede service

Snelle goede levering

Goede duidelijke website en snelle levering vd producten

Puur en top :D

Ik kijk altijd uit naar het ontvangen van mijn bestellingen van Puur en fit :) Het voelt een beetje als een cadeautje from me to me. Helaas miste ik deze keer de theezakjes die ik normaal altijd krijg. Jammer, maar het maakte me evengoed blij met mijn bestelde producten!

Leuke bijzondere boekjes besteld en die zijn geleverd zoals aangegeven!

Niks op aan te merken, helemaal goed en heel attent!

De bestelling is vriendelijk geregeld.

Werd vriendelijk gebeld omdat er een tekort was in het magazijn. De helft van de bestelling is nu in bezit en over de rest komt een bericht. FIJN om iemand persoonlijk te spreken.

behulpzaam

ik kreeg alle mogelijke uitleg (ik ben geen ster op het gebied van computers mobieltjes stekkers ed)en alles met geduld,Heel fijn .

het aankoopproces verloopt snel en gemakkelijk

Ik ben al enkele jaren klant en iedere aankoop verloopt soepel.

Vooral de persoonlijke nota van medewerker vind ik leuk.

helemaal tevreden !!

Goede service, leuk contact, erg goede kwaliteit producten zondermeer een aanrader ! dank jullie

Prima webwinkel.

Fijne producten die steeds uitgebreider worden.

Snel bezorgd, top producten..

Puur

Fijn om bij puur en fit te winkelen Mede omdat bij alle producten n uitgebreide uitleg en herkomst bij geschreven is Goede en snelle levering

een super fijne webshob!

Een heerlijke webshob waar je eerlijke produkten kan kopen en waar Monique alles haarfijn uitzoekt en doorgeeft in haar nieuwsbrief.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit