Met hart en ziel

Prachtige fijne producten, je voelt de liefde van de medewerkers voor hun producten. Daarnaast een zeer klantvriendelijk bedrijf.

Goed klantservice, snelle levering, zeer blij met product!

Heel blij mee. Ik heb een paar behas van Boody besteld. Ik kreeg ze snel binnen, mooi verpakt! Beha’s zitten heeeeerlijk! Ik hoop dat ze ook zo blijven na het dragen en wassen! Ik had ook een vraag naar klanten service, toen een email gestuurd en hetzelfde dag een antwoord al binnen gehad! Naar mijn mening, zo moet het zijn!

Snelle en correcte levering!

Snelle verwerking van mijn bestelling, keurige updates en nette, correcte levering aan huis.

Alles goed

Mooie producten, snelle levering en goede reactie op vragen.

Prima producten

Een beetje jammer was dat ik een bericht kreeg dat het pakje op woensdag gebracht zou worden. Niet gebeurd. Daarna een bericht dat het donderdag kwam. Niet gebeurd. Uiteindelijk werd het op vrijdag gebracht. Dat was verwarrend. Vooral als je er voor thuis zou blijven is dat irritant.

Ruime keuze.

Door de ruime keuze aan gezonde producten, kan ik mijn dagelijkse behoeften voorzien van de nodige gezond makers.

Altijd top service

Elke keer als ik een bestelling doe wordt deze met zorg bereid, goed verpakt en snel verstuurd! Soms tref ik ook wel eens een leuk presentje aan zoals een theezakje die je kan proberen. Aanrader om hier te bestellen.

Uitstekend!

Alle artikelen prima verpakt met een attent briefje. Alles keurig op tijd geleverd. Niets op aan te merken.

Altijd top service en goede producten!

Altijd snelle levering. Ze doen er alles aan om mooie, duurzame producten aan te bieden en ook op een duurzame manier te werken. Als er iets is, bijvoorbeeld een product dat lamg op zich laat wachten, word je gebeld met de mogelijke opties. Ze zetten altijd een stapje extra, is mijn ervaring. En de producten zijn me nog nooit tegengevallen. Top!

Heel fijn goed en gemakkelijk geregeld

Mooi pakketje met een lief woordje erbij, ik werd er helemaal blij van. Dankjulliewell

Voelt als kruidenier die je al jaren kent

Zoals steeds worden de verkochte producten goed en duidelijk omschreven zodat je weet wat je krijgt. Vaak goede promoties. Wat ik vooral fijn vond is het contact ,in mijn geval via mail maar toch steeds op zo'n aangename en vriendelijke manier dat het lijkt of je dagelijks over de vloer komt. Mails worden steeds snel beantwoord en ik vind het zo fijn dat er steeds een persoonlijke boodschap op de bestelbon staat. De gratis staaltjes thee die er vaak bijsteken vind ik ook super, zo heb ik al menige smaken ontdekt.

Fijne producten leuke acties. Goede service!

Super blij met de service EN m’n sloffen

Positief, snelle service blij dat jullie nog op voorraad hadden wat op dat moment bijna overal was uitverkocht. En leuke persoonlijke benadering door de handgeschreven tekst en de theetjes.. Bedankt!!

Helemaal TOPPIE !!!

Ik bestel altijd per telefoon en krijg genoeg tijd om samen te overleggen welke keus ik kan maken . Ik heb een erg gevoelige huid en het assortiment is groot . De keuzes die gemaakt zijn samen hebben tot op heden goed uitgepakt . De passie voor hun werk hoor je in ieder gesprek. Kortom ......hier is de klant echt KONING .

Μοοι en compleet assortiment met bij tijd en wijle heel goede aanbiedingen

Betrouwbaar bedrijf, als ik daar koop weet ik dat het goed zit, eerlijk en geen ‘meuk’.

Totaalplaatje goed

Goede produkten, bijzondere produkten, goed verpakt, vriendelijk geschreven woord erbij, snelle verzending via fietskoeriers. Totaalplaatje geeft een heel goed gevoel. (ik heb mn 'food' en 'apparaten' gekocht)

Snelle verzending!

Pakket snel ontvangen, goed verpakt en de persoonlijke boodschap maakt het af! Mooie producten, ik bestel hier vaker.

Persoonlijk

Prima product snel en met persoonlijke boodschap bijgeschreven!

Eerlijke producten en snelle levering!

Super goede ervaring

Ik bestelde. Kreeg een bevestiging via mail. En ook daar kon ik mijn bestelling volgen. Zoals vermeld kreeg ik de bestelling zoals afgesproken binnen. Er zat nog een leuk presentje bij. Ik bestel zo weer

Geweldig!

Snelle levering, altijd mooie producten met oog voor mens , dier en natuur.

Overzichtelijke website en fijne producten

Wat een mooie producten worden er hier aangeboden. De bestelling en levering ging zeer snel. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden. Mijn pakketje kwam met een fietskoerier. Die eerst het pakje voor de deur legt aanbelt en dan een paar meter achteruit wacht.

Duidelijke site, zeer snelle aflevering

Goede producten, eerlijke prijs en snelle levering

De producten worden zorgvuldig ingepakt. Zelfs een geschreven woord op de pakbon en twee zakjes thee. Een heel leuke attentie.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit