Al tijden kopen wij hier veel producten. Altijd goed en snel verzonden. Leuk en vrolijk geschreven boodschap voor ons als ontvangers. Een echte aanrader!

Doen wat ze zeggen

Leveren van zeer goede kwaliteit en goede communicatie.

Ik heb in December meegedaan met de Advent Kalender. Mooie producten voor super prijzen. Met de opspaar actie alles in 1 keer geleverd was het wachten waard!

Positieve ervaring

Puur en Fit heeft mooie produkten.

Top bedrijf!

Ik wordt altijd goed geïnformeerd over producten. De tips van Monique lees ik met veel plezier, er staat heel veel nieuws in, en fijn dat onderzoeken duidelijk zijn geschreven.

Goede aanbiedingen Uitstekende kwaliteit Goede prijs

Puur en fit met veel plastic?

Jammer dat een bedrijf zich in de markt zet als 'Zo puur en ecologisch mogelijk' en vervolgens hun producten verpakt met veel plastic. Er is immers ecologisch opvulmateriaal beschikbaar en het plastic tape kan verruild worden voor tape van papier. De ontvangen producten waren prima maar zijn elders tegen soortgelijke (soms zelfs lagere) prijs verkrijgbaar, waarbij het bedrag voor gratis verzending ook vaak lager ligt. Al met al zie ik zeker verbeterpunten voor deze onderneming.

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering! Vakkundig verpakt.

Altijd verrassen met zeer goed producten!

Grappig altijd theezakje in het pakket! Puur en Fit bestaat dit jaar 10 jaar, ga zo doooooor........!

Snel en correct

Mijn bestelling is snel en correct geleverd, Breekbare artikelen waren goed verpakt. Ben zeer tevreden.

communicatie moet veel eenvoudiger

Nieuwsbrieven zijn een crime om te lezen: grote letters en lappen tekst. Echte info valt compleet weg wie je moet benaderen voor vragen staat ergens onderaan en dan ben ik allang afgehaakt door te veel nutteloze tekst. Inderdaad geen info, slechts tekst. Advents bestellen en verzamelen is leuk en nuttig: ik ben voorstander. Maar ik ben afgehaakt door het gehele proces, vooral als je een vraag stelt en uiteindelijk een antwoord krijgt die niet je vraag beantwoordt. Al met al, communicatie, communicatie. Jammer want producten zijn goed.

Fijne persoonlijke ontvangst

Onverwacht een handgeschreven notitie bij de eerste bestelling en twee lekkere theezakjes als attentie. Een leuke verwelkoming in het digitale tijdperk.

Ik ben superblij met puur en fit. Zoveel prachtige producten, meukvrij en de levering is altijd prima in orde en op tijd. Hartegroet Tere

Zeer klantvriendelijk

Ik ben groot fan van Puur&Fit. Goede spullen, heldere communicatie en maatschappelijk verantwoord. Ook als er iets niet helemaal goed gaat tijdens de verzending lost het team van Puur&Fit het supersnel op.

De geschreven aantekening is persoonlijk, hou ik van erg leuk!

Snel en netje ingepakt

Dit was mijn eerste keer. Maar zal zeker nog vaker hier bestellen.

Blij met de ontvangen producten.

Al vaak een nieuwsbrief ontvangen en gelezen, nu dan toch een eerste bestelling. Altijd weer benieuwd hoe dat loopt, maar blij met de ontvangen producten. Ze komen overeen met de gelezen informatie en voldoen aan de verwachting. Dat is fijn. Een snelle levering ook en leuk dat er een handgeschreven boodschap op de pakbon stond.... even een glimlach :-)

Uitstekend, goede keuze, veel producten

Vooral de persoonlijke noot op de bon, en een paar zakjes thee waardeer ik zeer

doen wat ze beloven!

prima informatie vooraf, ook tijdens het bestelproces krijg je direct reactie, bezorging door fietskoeriers en over de producten ben ik ook meer dan tevreden!

Het pakketje was netjes en stevig ingepakt. Ik ben erg blij met mijn spullen. Het handgeschreven bedankje op het rekeningoverzicht doet altijd goed.

Al vaak iets besteld en altijd snel en netjes een bezorging van vakkundig geselecteerde producten!

Een website om heerlijk rond te snuffelen naar eerlijke en blije producten die vakkundig zijn getest en beschreven.

Geen woord gelogen

Fijne producten, puur en vernieuwend. Correcte bezorging met oog voor klimaat en natuur. En regelmatig leuke acties en aanbiedingen, zodat je weer wat nieuws kan proberen.

Heerlijk

Goede eerlijke produkten. Rosa die overal antwoord op geeft. En de recensies van Monique van der Vloed die ik graag lees.

Tevreden

Goede levering, alles klopte en voldoet aan de verwachtingen.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit