Heel klantvriendelijk en milieu vriendelijk

Zie boven

super

Enorm netjes, dat er op de Oak bon een hand geschreven boodschap bij staat. Het product is netjes verpakt en komt op tijd aan.

Goede producten, prima service

Dit bedrijf heeft een transparante bedrijfsvoering, persoonlijke benadering en is toegankelijk. Als je hier iets bestelt weet je dat het kwaliteit is!

Goed in te nemen in yoghurt. Bevalt goed op darmen

Snelle levering en goede producten

Zeer snelle levering en super tevreden met de vitamines

Unieke winkel

Ik vind geen gelijkaardige winkel in België. Super uitgebreid aanbod met unieke oriduxten en correcte afhandeling van de leveringen.

Snel en goed!

Bestelling was snel geleverd en producten zijn goed!

Bestelling werd ondanks tussenliggende feestdagen supersnel bezorgd, was goed verpakt in een passende doos. Dus geen doos van een meter voor 4 potjes,zoals je vaak meemaakt.

vertrouwd

adventactie: alles weer prima in orde, met fijne en veilige producten.

Ik vind Puur & Fit erg goed en klantvriendelijk.

Genoten van het mooie advent aanbod

Ik heb voor het eerst meegedaan met de advent aanbiedingen en opspaar actie. Wat een mooi aanbod en acties waren het. En ook super dat je er voor kunt kiezen om alles op te sparen en in één keer te laten verzenden. Ik had het gevoel dat ik een kerstpakket thuisbezorgd kreeg.

Top site, top producten en een supersnelle levering.

ik ben tevreden, met dit vooruitstrevend bedrijf.

ik blijf wel hopen dat de producten van vimergy ook bij jullie verkocht kunnen worden.

Prima service.

Fijn meewerkend toen ik een fout in mijn bestelling had gemaakt. Er werd snel gereageerd op mijn mail en mijn bestelling werd aangepast.

Fantastisch assortiment

Meegedaan aan de adventsaktie. Super blij met alle spullen en de optie om alles op te sparen en dan in een keer alles te verzenden.

Een geweldige passie voor goede producten op de markt te brengen…hulde.

Top advies, top uitleg, top service.

Mooi assortiment, correcte levering.

De advent actie was heel leuk om aan mee te doen. Heel fijn initiatief!

Bewust en vol Liefde!

Bewust en vol Liefde hoe ik Puur &Fit ervaar. Liefde voor de producten, te lezen in de mails van Monique en van Rosa. Ik weet dat ik er kan op vertrouwen dat het goed zit met wat ik koop. Het verantwoord omgaan met de verpakking is ook iets waarom ik van hen hou. Ik hou ontzettend van het hergebruik…(en ook ik bewaar nu de papieren vulling die ik had….dit wil ik echt nogmaals gebruiken…gewoon heel mooi spul. Wat ik ook zo mooi vind is even dat kleine woordje op de pakbon,…en dan heb ik het niet eens over de theezakjes. Maar het belangrijkste en meest voelbare is dat jullie met Liefde werken zowel met de producten als met de mensen om jullie heen. ….heel blij jullie gevonden te hebben!!! Een prachtig mooi en succesvol jaar gewenst voor jullie allemaal!!!

Klantvriendelijk

Werd erg vriendelijk te woord gestaan na telefonisch gesprekje over een artikel. Erg fijn om zo geholpen te worden. Dank!

Mooie eerlijke en natuurlijke producten.

Geweldige producten!

Geweldige producten die je soms nergens anders kunt krijgen!

Prima webshop en producten

Ik bestel hier vaak. Pure ‘meukvrije ‘ producten en snelle levering.

Subbliem

Een fijne webshop met mooie producten. Hier krijg ik waar voor mijn geld. ook de beantwoording bij vragen worden direct afgehandeld. Heerlijk geen heen en weer geschrijf. Blijf zo door gaan, blijf wat dit betreft klein, maar ik wens jullie een grotere groei.

Verzorgde levering van goede producten. Het zou interessant en ook ecologisch verantwoord zijn, mocht de spaaractie van de adventtijd, waarbij producten kunnen opgespaard worden, ook geldt voor alle andere aankopen tijdens het jaar. M.a.w. dat men niet elke keer wagens doet rondrijden om 1 enkel product te leveren en zo ook portkosten kan minderen.

Fijne online winkel! Goed spul.

Fijne online winkel! Goed spul.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit