Goede kwaliteit producten

Goede zo zuiver mogelijke producten zonder meuk

v

vlotte levering met vriendelijk woordje en verrassing

Chapeau.

Ben zeer tevreden over hoe de bestelling is opgenomen en verwerkt, de informatie wanneer de bestelling de deur uit ging en zou worden bezorgd. Ook is de bezorging zelf goed gegaan. Ondanks de kerstdrukte is het allemaal gestroomlijnd gegaan. Dank!

top

mooie producten, en heel goeie service! zelfs een persoonlijk briefje in het pakket.

Klantvriendelijk

Lieve mensen met aandacht voor de klant.

Alles altijd goed geregeld

Alles is altijd super geregeld. En zelfs als er iets is, wordt het super netjes opgelost. Fijne klantenservice, mooie acties, netjes verpakt, verstuurd met fietskoerier. Alles wordt met zorg en aandacht gedaan!

De website vind ik niet altijd even makkelijk. Verder prima service. Artikelen netjes ingepakt

Top webwinkel

Echt grandioos hoe snel en effectief ze me hebben geholpen. Tijdens de opspaar actie had ik iets gekocht maar bleek later dat dit niet voor mijn huid geschikt was. Bericht gestuurd, werd uit de bestelling gehaald en geld binnen no time teruggestort. Daar kunnen menige sites een voorbeeld aan nemen.

Leuke acties

Leuke acties van producten waarvan de beoordeling goed beargumenteerd zijn.

Mooie producten, makkelijke site

Mooie pure producten daar hou ik van, en om iets op te zoeken is de site heel makkelijk, ook het bestellen gaat probleemloos en de bezorging is ook oké.

Super!!!

Mooie producten, leuke (advent)kortingen en de opspaaractie, helemaal geweldig!

Fijne webwinkel

Goed onderbouwd advies, meukvrije producten, een aanrader!

Alleen maar goede ervaringen met deze online winkel.

Doen wat ze beloven. Overzicht en bezorging van bestellingen overzichtelijk en goed te volgen.

Super tevreden met alle producten en de service!

Altijd goed

Snel en fijne winkel om te bestellen

Mooie, eerlijke producten

Graag winkel ik bij Puur&Fit. Zij verkopen mooie, zo natuurlijk mogelijke, producten. Ik vind het fantastisch dat zij ook zelf producten ontwikkelen. Hele vriendelijke, behulpzame mensen bij de klantenservice. Wordt goed meegedacht bij vragen. En áls er een keertje iets mis is gegaan. ( wat bijna nooit gebeurt bij mij) wordt het fijn en snel opgelost. Complimenten team Puur en Fit!!

Heel erg goed

Heb gebruik gemaakt van de adventsaanbiedingen. Alles was goed verzorgd, bestelling was snel geleverd en alles klopte!!

Ondanks drukte super goed

Keuze tussen direct verzenden en opsparen is top. Dit goed regelen is een dikke 10

Goeie producten

Heerlijke producten! Goede levering!

Fijne winkel

Mooie producten, goede acties, vriendelijke klantenservice en persoonlijke benadering.

Met name het opspaarsysteem vind ik geweldig. De acties erg verrassend en uitgebreide studies van Monique van de Vloed naar de diverse producten heel interessant.

Een onderdeel in mijn bestelling was kapot en ik werd meteen teruggebeld en er werd direct opnieuw verzonden!

Mooie producten en duurzame verpakking

Goede klantenservice mooie producten duurzame verpakking

Fijne produkten

Altijd een kadootje om een bestelling van puur en fit te ontvangen.

Super producten en service!

Wederom erg blij met (nieuwe) producten. Vriendelijke, alerte en snelle service. Ga zo door!

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit