Bestellen gelijk bericht, en twee dagen verder bestelling thuis

De spirulina en chlorella bevallen mij goed.

Heldere site

Mooie producten bij perfecte DHL levering

Snel en goed

De bestelling was snel geleverd en er mankeerde niets aan. Je wordt altijd verrast met een kleinigheidje bij je bestelling.

Super service

Behulpzame klantenservice en snelle levering

In een woord Fantastisch

Zeer tevreden super webshop alle producten zonder meuk.

Alles zonder meuk.

Prima webshop Puur & Fit. Aardige behulpzame mensen die er werken. Mooie eerlijke producten, voor een mooie prijs.

snelle levering.

Goede produkten.

Fijne eerlijke webwinkel!

Puur en Fit verkoopt eerlijke producten. Hun visie spreekt mij eveneens aan. En wat ze zeggen maken ze ook waar. Ook richting het personeelsbeleid. Op deze wijze kan ik verantwoorde aankopen doen. En ik waardeer hun acties. Het kunnen opsparen is een super idee. Dat scheelt onnodige kleine verzendingen.

Goed en niet goed

Ik ben blij met mijn goede wasmiddel en wasverzachter, maar was verbaasd dat het in een te grote doos, verder opgevuld met papier, werd afgeleverd. Ook papier is iets om verantwoord mee om te gaan.

Mijn verwachtingen overtroffen!

Ik werd super blij toen ik mijn pakketje openmaakte! Toen ik hem opendeed kwam er een lekkere geur van 2 gratis theezakjes uit. Nu ben ik een mega theeleut dus daar werd ik erg vrolijk van. Toen ik verder keek zag ik dat de pot collageen die ik besteld had nog groter was dan ik verwacht had. Ook was het netjes verpakt allemaal. Ja, ik ben weer zeer tevreden met mijn bestelling van puur en fit.

Prima producten en levering!

Snelle en vriendelijke service

Naast de uitstekende service bij bestellingen zijn de informatieve nieuwsbrieven over de met zorg geselecteerde producten top!

Super goede service

En goede producten :)

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snel geleverd en erg tevreden met de zeepjes!

eerlijk, kwalitatief én snel

Om te beginnen, dank aan Monique voor het vele onderzoekwerk. Dat scheelt als klant veel tijd. Goeie selectie producten en bovendien een snelle en correcte levering. Niks dan lof voor Puur en Fit. PS: het persoonlijk woordje in de doos doet ook plezier.

Super webwinkel

Super service, ik ga altijd afhalen omdat het super aardige mensen zijn, altijd tijd voor een gezellig en informatief praatje met Rosa, Fatima of John. Ze hebben een mooie visie op handel in eerlijke producten en dragen dat samen met Monique heel gedreven uit.

wat kan ik daar nog aan toevoegen

Snelle nette levering met een persoonlijke noot.

top op ieder gebied.

Alles, vanaf de bestelling tot de levering is werkelijk top klasse.

Fijn bedrijf

Zeer klantvriendelijk, en Monique van der Vloed is een enthousiaste en betrokken, topverkoper met gezondheid en duurzaamheid als prioriteit. Zulke mensen maken kopen leuk! Dankjewel ook voor al je gezonde recepten. Daar kan ik tenminste echt wat mee.

Op tijd en keurig verpakt

Probleemloos

Snelle levering en top product

Snelle levering en top product. Helaas was niet alles wat ik wilde bestellen op voorraad.

Positief

geweldig

niets dan lof over de klantenservice, de producten en niet te vergeten de medewerkers. Ze staan altijd klaar met raad en daad

Mooie producten, goede website, goede bezorging!

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit