Heeft een fijn gevoel als je het draagt

Vol aandacht en zorg

Ik had 2 boeken bestelden deze waren afzonderlijk netjes ingepakt en op de factuur stond nog een persoonlijke noot. Dat kwam heel zorgzaam en attent over, dankjewel

Goede info, goede service en goede prijs kwaliteit verhouding

De meeste producten (95%) die ik heb gekocht, daar ben ik zeer tevreden over.

Verrassend comfortabel!

Na jaren katoenen ondergoed, wilde ik wel eens iets anders. Via een recept van Monique kwam ik uit bij Puur en Fit. Wat een leuke, interessante site. Daar zag ik het merk Boody. Heb 2 modellen onderbroeken, een onderhemdje en legging besteld. Het eerste wat opviel…lekker zacht en ten tweede zeer comfortabel. Fijne stretch, niks knelt. De legging gebruik ik om te sporten, zalig comfortabel. Ik heb nog niets gewassen, ben benieuwd hoe het er na de was gaat uitzien en voelen. Tot nu toe heel content over deze aankoop! Zal waarschijnlijk meerdere producten van Boody gaan bestellen.

Fijn en persoonlijk

Snelle levering en persoonlijke service, aanrader!

Tip top verzorgd

Alles werkt gewoon prettig: website, afhandeling, bezorging… heel vriendelijk en fijn allemaal.

snel levering, goede producten en fijne hulp.

Ik wilde na mijn bestelling er toch nog iets aan toevoegen en dat is telefonisch heel snel opgepakt. De dag erna had ik alle spullen binnen!

Top! Netjes verpakt, persoonlijke boodschap en goede kwaliteit.

Zoals reeds beschreven. Erg tevreden. Netjes verpakt. Een persoonlijke boodschap geschreven. En goed kwaliteit. Belangrijke factoren voor mij.

Mooie producten en een snelle levering.

Kattenvet binnengekregen maar moet nog uitgeprobeerd worden, net als de Attitude zonnebrand. De website is overzichtelijk, grote keuze in mooie producten en een snelle levering!

Goede service, duurzame producten

goede service en snelle levering

Fijne winkel, goede service en snelle levering.

Goede ervaring snel

Mijn adres voor natuurlijke producten.

Bestel hier zowiezo altijd mijn supplementen. Site is overzichtelijk en duidelijk en bestellen /betalen gaat ook heel makkelijk. Producten worden altijd snel geleverd met fiets courier. Vind het persoonlijke bedankje op de leverbon ook altijd leuk.

Fijne producten en prima service!

Al enige jaren bekend met dit fijne bedrijf.

Ik ben tevreden metzowel levering als inhoud.

Snelle service, duidelijke informatie over levering en een keurige factuur. Levering een dag later dan gepland maar ook dit werd keurig per mail doorgegeven,

Mooi bedrijf

Ondanks de drukte, snel geleverd

Super service

Een super service. Ik had een vergissing gemaakt bij het bestellen en dat was geen probleem. Ondanks dat ik ze alleen via mail kon bereiken werd het toch op tijd opgepikt.

Groot assortiment en snelle levering

De site is niet heel makkelijk te vinden via google. Via een persoon op fb kwam ik op deze website terecht. Ik was verbaasd door het grote assortiment. Er was tevens overal voldoende voorraad van welke snel werd geleverd. Dikke aanrader!

Betrouwbaar bedrijf, werkt zeer klantgericht.

Kom al jaren terug tot volle tevredenheid.

Ondanks dat niet alles op voorraad was had ik de bestelling binnen 48 uur in huis. Supersnel kan niet beter.

Je voelt je echt klant!

Fantastische kwalitatieve producten, persoonlijke klantenservice, gewoon heel goed!

Fijne webshop met producten waar ik blij van wordt.

Ik kijk elke week weer uit naar nieuws over nieuwe producten of leuke aanbiedingen. Ik vertrouw erop dat het assortiment gericht is op zo min mogelijk (of geen) schadelijke stoffen.

Vlotte levering, zelfs in deze drukke decembermaand, en de bestelling is zo goed als beloofd op de website.

Prettige site Snel bezorgt N handgeschreven tekst erbij N presentje erbij

Prima bedrijf

Mooie producten en snelle levering.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit