het is alleen erg jammer dat er besteld moet worden boven de 60 euro om de verzendkosten i te lopen.

Prima. Tip: geen plastic tape gebruiken om de doos mee dicht te plakken. Papier tape past beter bij jullie concept.

Goed verpakt.

In drukke tijd, toch nog handgeschreven een 'veel leesplezier' op de pakbon. Goed verpakt ook. Zorg voor de verzending dus.

fijne webshop met eerlijke producten

Hoop dat voeding wordt uitgebreid, verder zeer tevreden

Mooie pure producten.

Goede producten, snelle levering en handgeschreven persoonlijk bericht op de faktuur :-)

Altijd leuk om bij Puur&Fit te bestellen!

Mooie producten en leuke kortingsacties. Netjes verpakt met een persoonlijk tintje. Dat maakt het uitpakken van de bestelling nog leuker!

Super snelle bezorging en goed verpakt en kwaliteit.

geweldig

Alles gaat daar zo goed en met een sneltreinvaart

Prima.

Netjes en snel bezorgd.

Zeer klantvriendelijk

Vriendelijk, snel en accuraat

Helemaal top

Goeie en eerlijke producten voor een bette prijs en bovenal een hele goeie service.

Duidelijke communicatie en goede levering

Vertrouwd.

Via de boeken van Mosley belandde ik op de site van Monique. Ik zocht naar kennis over voeding en wat het doet met onze darmen. Dan ben je bij Monique aan het goede adres. Via Monique kom je in contact met Puur&Fit. Al doende zijn wij gevoelsmatige kennissen geworden. We hebben elkaar nog nooit ontmoet en toch is het alsof we elkaar al heel lang kennen. Dit is een verhaal over hoe wetenschap en vertrouwdheid samenvloeien...

Alles dik in orde

Het aanbod van producten blijft verrassend, puur natuur, goed voor ons en goed voor het milieu... Ik ben fan! Toegankelijke website, verzorgde en snelle levering.

Uitstekend!

Netjes verpakt en er wordt nagedacht over het verzenden, ik bedoel hiermee: 1 artikel was er op dat moment niet ,toen dat artikel er was na een paar dagen, werd alles in 1 keer verzonden. Top dat hiermee rekening gehouden wordt met het milieu! Geen onnodig vervoer!

fijne webwinkel met een mooi en eerlijk assortiment

interessante kortingen, verantwoorde producten en mooie service

Makkelijk en duidelijke bestel proces snelle levering!

Perfecte verzending met een persoonlijk noot!

Zie boven

Lekker snel geleverd. Jammer dat je het nog niet bij een PostNL punt kunt laten bezorgen.

Prachtig kinderboek

Super snel ontvangen en wat een leuk verhaal en prachtige tekeningen. Ik kan niet wachten om de reactie van onze kleindochter, 4 jaar, te zien als ze het cadeaupapier met Kerst er af haalt. Ik weet zeker dat meteen het verhaal wil horen;)

Snel, goed en persoonlijk

Al veel besteld hier. Het is altijd snel binnen, ik word op de hoogte gehouden, regelmatig zit er een persoonlijk bedankje bij, kortom zeer tevreden! Aanrader!

Snel en nauwkeurig

Goede producten die ik nergens anders kon vinden. Snel en zonder poespas geleverd. Top!

prima service en supersnel

Ik ben zo blij met jullie site want hier in België is het huilen met de pet op om producten te vinden die aan jullie hoge standaard voldoen. Ja ik mis soms wel wat, zoals Calciumbisglycinaat, en ook vitamine A, maar dat vind ik dan weer nergens :-). Speciale dank aan Monique. Ik lees al enkele jaren trouw haar nieuwsbrief en ik leer er nog steeds van bij. Dikke pluim voor jullie alle twee en gans het team ! Jammer dat Rotterdam zo ver is voor mij.

Netjes bezorgd

Fijn snel besteld en binnen 3 dagen in huis

Goed verpakt

Tijdschrift wat ik besteld had,was goed verpakt. Met ook weer een handgeschreven bedank briefje erbij.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit