Top bedrijf met betrokken medewerkers.

Fijne producten en goede informatie. Snelle levering al met al zeer positieve ervaringen.

Snelle en goede levering!

Mijn bestelling is volgens afspraak geleverd, snel en goed en bovendien met een leuk handgeschreven briefje erbij. Helemaal TOP!

Verpakking goed. Persoonlijke boodschap bij geleverd product

Alleen jammer dat het magazine iets vervormd was

Vriendelijk, snel en verzorgd.

Ik vond wat ik zocht.

Lieve persoonlijke groet plus fiets , een unieke ervaring.

Keurig verzorgd en snel geleverd

Mooie producten

Snel en heel afgeleverd, inclusief persoonlijke groet!!,

Fantastisch bedrijf met veel liefde voor de medemens.

Een geweldig bedrijf met mooie mensen die leven vanuit hun HART. Ik ben dankbaar voor alles wat jullie geven. Mooie waardevolle benodigdheden. Super. Ik ben trots op jullie. Dorien Ammerlaan.

Snelle goede levering

Snel en goed

Snel en goed plus een leuke tekst op het factuur

Enthousiast

Wat een top bedrijf ,snelle levering en nog een hand geschreven berichtje erbij. Hoop dat de krijgers het leuk vinden om eigen VEGAN kaas te maken.

Zeer goed !!

Positief , snelle levering , zeer vriendelijke mensen die altijd een met de hand geschreven berichtje op het factuur schijven . Geweldig !!

Snel en niet te duur

Prima ervaring!

Keurig.

Prima bezorging. En wat ik zo mooi vind, gewoon een passend kartonnen doos waar alles precies in past! En de persoonlijke noot op de pakbon.

Goede communicatie!

Ik had twee producten besteld, eentje was niet direct leverbaar, dat had ik niet gezien. Na een telefoontje kon ik mijn bestelling wijzigen en kreeg ik een vervangend product.

Goede producten

Snelle levering, de spullen zijn goed verpakt in een doosje dat past bij de bestelling. Leuk dat er een persoonlijk woordje bij zit en ik geniet steeds van de zakjes thee. Leuk. Fijne mensen om mee te werken.

Het product ziet er prachtig uit.

Het product is in prima staat geleverd.

Betrouwbaar, snelle levering, zuivere kwaliteit. Top !

Betrouwbaar snelle levering. Zuivere kwaliteit. Top !

Mooie fijne producten

Ik vind Puur&Fit een betrouwbare webwinkel, duidelijk in hun boodschap, waar mogelijk maatschappelijk verantwoord en met iedere keer weer een handgeschreven briefje bij je bestelling krijg je het gevoel dat ze je persoonlijk kennen.

Keurig op tijd. Helemaal tevreden.

Het betrof een boek. Verpakking, levering, statusupdates VS bestellibg etc was dit voor elkaar.

Geweldige en persoonlijke service!

Bestellen bij Puur&Fit gaat heel eenvoudig. De producten zijn allemaal van hoge kwaliteit. Puur&Fit verkoopt niets waar zij zelf niet achter staan. Zij onderscheiden zich ook door een persoonlijke benadering. Het is een warm contact. Zij hebben duidelijk oog voor de belangen van de klant. Dat uit zich vaak ook door middel van een persoonlijk berichtje bij de bestelling.

Snelle service, fijne producten

Regelmatig bestel ik hier wat vanwege de ruime keus en goede producten en altijd is het goed ingepakt en verzorgd verstuurd en met een vriendelijk woordje erbij!

Zondag besteld en dinsdagavond op mijn deurmat. Mijn boek is goed geland, alleen bekeken. De recepten zien er heerlijk uit. Ik ben een tevreden mens .

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit