Snelle levering, compact verpakt.

Fijn dat er af en toe aanbiedingen zijn van mijn favoriete producten. Netjes afgeleverd door de fietskoerier en geen onnodig verpakkingsmateriaal gebruikt. Het assortiment is groot, waardoor ik niet naar verschillende winkels hoef te gaan.

Fijne onlinewinkel!

Op Puur en Fit staan alleen groene, gezonde en eerlijke producten. Je kunt er geen miskoop doen dus ;-) De bezorging is snel en ik vind het altijd zo leuk als er een persoonlijk berichtje bij zit ☺️

Het werd netjes verpakt thuisbezorgd met een leuk presentje en briefje erbij. Toppie.

Duidelijke mails over je bestelling

Betrouwbaar

Klantgericht en goede service. Product was na bestellen toch uitverkocht, ben meteen opgebeld om de situatie uit te leggen en de bestelling alsnog een week later ontvangen. Vriendijke klantenservice!!

goede producten goede dienstverlening

Snelle levering met een persoonlijke toets erbij. Mooie producten.

Goede spullen en goede snelle bezorging

De eerste bestelling krijgt zeker een vervolg!

Fijne produkten, super service

Klasse!

Snel verstuurd en goede kwaliteit Ik koop vaak bij puur en fit. De olie voor mijn huid en de mascara en ook voedingssuplementen. De koloms van Monique lees ik altijd

Een 10

Snel, milieuvriendelijk en persoonlijke groet op de rekening.

Heel goed!

Heel goede producten, heel goede service en zelfs nog een persoonlijk woordje. Geweldig!

probleemloos

snelle levering met een persoonlijke touch

Top wat kwaliteit als leversnelheid betreft

Koop er met regelmaat wat, altijd dik tevreden.

Subliem

Geweldige producten&service

Perfect, en een heel persoonlijke benadering

Wat een Uitkomst, de Vegan Milker! Fijne producten, keurige levering met een Fietskoerier. Lief, dat handgeschreven berichtje erbij.

Heel goed.

Het persoonlijk handgeschreven berichtje. Vond dat zo leuk. Heel warm. Bedankt.

Uitstekende produkten enservice, hele snelle levering.

Ik ben al jaren klant bij Puur en Fit. Uitstekende producten, goede informatie, heel klantvriendelijke service én zeer snelle levering !

Supergoed

Leuke aanbieding met 20% korting. Mijn bestelling goed verpakt en snel bezorgd. Heel goed geregeld.

Goede prijs voor gezonde producten en snelle bezorging

Ik zocht naar biologisch bananenmeel en kwam uit bij Puur&Fit als goedkoopste aanbieder. Een doosje met ook andere producten uit het assortiment besteld en het werd heel snel en gratis bezorgd door een vriendelijke fietskoerier die natuurlijk een fooi kreeg voor de bezorging.

Perfecte service, mooie producten!

Dik tevreden! Fijne communicatie, top producten! En dat persoonlijke briefje bij de levering vind ik altijd zo leuk. Ga zo door.

Fantastisch!

Met regelmaat besteld, nooit een probleem gehad. Duidelijke informatie.

Mooie site, goede levering

Het is een makkelijke site om inte zoeken, de levering is snel en goed.

Snelle service mét een handgeschreven bedankje

Bestelling de volgende dag ontvangen, met een handgeschreven bedankje. Leuk gebaar naar de klant toe

Uitstekend!

Prima webshop, fijne producten en vriendelijke mensen!

Vooral de uitleg van Monique!

Supersnelle levering en aandacht voor de klant

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit