Heel betrouwbaar en persoonlijk

Nav een artikel tofvel (s) gekocht. Precies wat verteld werd. Bij openmaken nog persoonlijk berichtje. Tja.. niets dan lof.

Leuke vilten sloffen, bevallen goed

Leuke aankoop deze slofjes van vilt. Heerlijk warm en sluiten mooi aan.

helemaal tevreden

heb de bestelling keurig netjes ontvangen, en ben erg tevreden over de producten zoals altijd ! Joshua

Hele vriendelijk gehoord aan de telefoon bij het niet goed leveren van DHL .

Goede kwaliteit en snelle levering

De Tofvels zijn heerlijk om te dragen! Warme voeten en een comfortabel gevoel!

Goed duurzaam spul

Prima webshop

'S avonds besteld en de volgende dag in huis! Goed geregeld dus!

Goed gedaan

Goede spullen

Alles goed geregeld, altijd zakje thee erbij. Heel attent.

Alles is altijd netjes ingepakt met een extraatje erbij. Op tijd ontvangen en goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Bijzondere en milieuvriendelijke producten, mooie keus, snelle keurige levering!

Eerder zaten er zakjes thee van Royal Green bij de bestelling ( zelfs bij kleine bestellingen). Nu geen extraatjes meer..Jammer

Snel, verzorgd en vriendelijk!

Heel fijne ervaring met deze webshop. Mijn bestelling was snel verzonden en er zaten proevertjes thee en een persoonlijk briefje mee in de doos. Heel tevreden klant hier!

Snelle levering en ruime keus

Veel keus aan zerowaste-artikelen tegen fijne prijzen, en heel snel verzonden!

Snel, duurzaam, persoonlijk, kortom top!

Het is een duidelijke site, mooie producten, snel geleverd & en wat het helemaal geweldig maakt, is de persoonlijk geschreven boodschap op de factuur! Dat maakt dat ik terug keer bij jullie mooie bedrijf. Chapeau!!

Hulpvaardig

Ik werd ter plekke heel fijn geholpen. Ter plekke een account gemaakt en betaald. Je kan het online bestellen. Laten bezorgen of even ophalen. Ik kom hier zeker nog eens.

Zeer goede en vriendelijke webwinkel

Zeer positief! Kom zeker terug!

Altijd goede service: op tijd, goed verpakt en mooie producten.

Prettig, persoonlijk, goeie producten voor nette prijzen.

Snel geleverd. Prima

Keurig verpakt.

Keurig verpakt,snel geleverd en met persoonlijk briefje erbij.

Bestelling wordt supersnel afgehandeld en met fietskoerier bezorgd. Hartstikke goed!

supersnelle bezorging

Zover ben ik heel tevreden. Bezorging heel snel en berichten over de bezorging waren top. Nu nog kijken of de producten bevallen.

Snelle levering, goede producten!

De aanbiedingen direct besteld, en werden de volgende dag keurig bezorgd.

Fijne zaak

Prima.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit