Fijn product

Fijne site, eerlijke producten en snelle bezorging!

Goede en vlotte levering!

Alles was er en we hadden de bestelling de volgende dag al in huis. Alles keurig verpakt en nog leuk 2 theezakjes erbij en een persoonlijk verhaaltje op de pakbon.

Goed en snel

Goeie producten en snel geleverd

Zeer prettige ervaring en super fijne producten

Ik heb hier nu al een paar keer besteld, en moet zeggen wat een fijne producten zeg, ook erg snel geleverd

Moeilike website

Om iets te bestellen , lastige website, Sorry

Heel tevreden

Mooie producten, leuke aanbiedingen en supersnelle levering!

Uitstekend!

Goede afhandeling van de bestelling. En alles zeer snel bezorgd. Fijne mensen die hart voor hun bedrijf hebben en alleen maar complimenten verdienen! Super!!

Snel en netjes

Snel en netjes

Heel tevreden.

Heerlijke parfumolie besteld. Ben er blij mee.

Snel levering

De bestelling lag de volgende dag al in de brievenbus.

Een fijne webshop met mooie producten en leuke acties!

Zeer betrouwbaar!

Altijd op de hoogte gehouden van de order; goed beleid om niet alles apart te verzenden als levertijden verschillen. En natuurlijk top producten!

pakketje vol liefde

heel erg lief dat er een persoonlijke noot op de factuur stond. dat maakt het net wat specialer

Okee

Tja, ik was deze keer niet helemaal blij met mijn pakket, maar ik denk dat jullie daar niks aan kunnen doen. Ik viste achter het net voor het airfryer-kookboek en de lipgloss die ik had besteld, is zo donker dat het wel gothic lijkt, ondraagbaar voor mij. Maar ik denk dat jullie een prima winkel zijn en over alle vorige bestellingen was ik tevreden. De airfryer zelf heb ik nog niet geprobeerd. Zonder kookboek start ik even minder makkelijk op. Mvg

verrassende en bijzondere producten

verrassende en bijzondere producten

Juiste en snelle nette levering

Juiste en snelle nette levering met persoonlijke tekst er bij.

geweldig!

Puur en Fit vind ik geweldig! Goeie acties die soms echt veel geld schelen. Snelle levering en een persoonlijk handgeschreven berichtje erbij en 2 zakjes lekker thee!

Fijne aanbieding om de parfum te kunnen testen

Duidelijk bestellenl via de speciale link in de nieuwsbrief van Monique, en fijn met korting. Ik ga testen en kom eventueel terug voor een specifieke geur in grotere hoeveelheid.

een prachtig uitgebreid een bijzonder assortiment van "meukvrije"producten

De service, het assortiment en de deskundigheid maken indruk!!

Topservice

Mooie korting, snelle levering door fietskoeriers.

Elke bestelling weer, is prima geregeld

Snelle levering, mooi verpakt

Snelle levering, mooi verpakt en goede kwaliteit....

heel goed

snel geleverd, goede spullen en een kleinigheidje erbij voor een extra glimlach

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit