Supergoed

Supersnelle top service

Ik ben erg blij met de juicer die ik heb besteld. De keuze voor deze webshop is voor mij de duidelijke uitleg over de producten. De klantenservice reageerde mega snel op mijn vragen. Aanrader!

Ruime keuze en snelle levering !

Zelf mijn bestelling opgehaald. Aardige mensen en goed bereikbaar op de fiets of met de auto, als jezelf in de buurt woont.

Goede shop

Goede website en prijzen, bijzondere producten en snelle levering

Gewoon zoals het hoort. GOED.

Duidelijke en overzichtelijk dus. . . . . . Tevreden.

Leuk

Altijd intéressante producten te krijgen en een leuk vlotte levering

Geweldige service! Klimaatneutraal per fiets!!

Snelle en klimaatneutrale verzending!! Koerier per fiets.. Geweldig! Mooie, produkten zonder "troep"

Snelle levering, uitstekend verpakt en een fijne klantenservice! Wat wil een mens nog meer!

Fijne website

Fijne website , snelle levering, goede communicatie. Mooie aanbiedingen. Duidelijke omschrijving van food en non food artikelen.

Geweldige winkel!

Geweldige producten, geweldige mensen, ik kom hier graag!

Snelle service.

Mijn mail werd binnen een kwartier met heldere uitleg beantwoord. Heb daarna artikel besteld en al volgende dag in huis. Top service!!

Goede eerlijke produkten

Goede natuurlijke deodorant, met oog voor de gezondheid van de mens

Fijne producten en persoonlijke service

Leuk ook persoonlijk briefje en wat theetjes erbij.

Sneller dan snel!

Na het lezen van Michael Mosley's boeken ben ik op het spoor gekomen van Monique. Na mijn pensioen heb ik voldoende tijd om meer tijd aan de gezondheid van ons eten te besteden. Ik volg veel van haar adviezen graag op. Zo ook met mijn laatste bestelling: Chlorella tabletten.

Snelle levering met een korte persoonlijke boodschap

Ik heb de levering snel en compleet ontvangen. Er zag een persoonlijke boodschap bij en twee zakjes thee, super leuk! Ik bestel hier graag we volgende keer weer.

Tof eco product (kokosnoot schaaltjes) en ook nog door een fietskoerier bezorgd. Bestelproces makkelijk, bezorging snel en netjes. Levering met een aardigheidje als verrassing en een handgeschreven berichtje. Helemaal leuk!

Prima service snelle levering dure porto voor brievenbus

Prima behalve de kosten voor opsturen

goede spullen voor alles en iedereen

Goede reviews, geen rotzooi, vegan en biologisch.

Goede producten en goede service

Goede ervaringen met producten en erg leuk dat er op de pakbon een persoonlijke noot is geschreven

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen. Snel verzonden

Goed product, snelle levering, met nog een persoonlijk touch

Enjoy a natural summer was top!

Ben altijd tevreden over Puur&fit en over hun producten. En vooral Enjoy a natural summer was erg leuk. Verspreid dingen kopen en dan in een keer je pakket ontvangen met al die leuke en goede producten!! Kan niet wachten op de volgende:-)

Besteld en de volgende al in huis,prima uitstekend.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit