Goede producten

Makkelijk website en vlugge levering

Hele fijne producten, vlotte levering!

Zoals iedere keer uiterst tevreden over de producten van Puur en Fit!

Waardeloos

Thermosfles besteld en niet geleverd. Zonder berichtje is het geld terug gestort op mijn rekening.

Echt top. Goede producten, eerlijke prijzen, snelle en keurige bezorging. En lekkere thee als extraatje erbij.

Goede en snelle levering, top producten

goede en snelle levering

Fijne producten.

Snel en efficiënt

Zoals boven vermeld

Fijne meukvrije producten

Bij alle producten vindt je uitvoerige informatie. De speciale maandactie vind ik geweldig en het opsparen super. Ook wordt alles steeds keurig verpakt en tijdig geleverd. Top!

Vandaag besteld, morgen in huis . Er was iets niet op voorraad, kreeg direct het geld terug gestort. Keurig!

Toppers

Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.

Goede service en snelle levering van goeie producten die goed zijn voor mens en milieu

Prima producten, P&F maakt verantwoordelijke keuzes gemakkelijk, prima productbeschrijving, snelle levering en heldere, vriendelijke communicatie!

Tevreden regelmatig terugkerende klant

Gewoon prima webwinkel, bestel er met enige regelmaat, altijd tiptop in orde.

Fijne webwinkel, snelle levering.

Bestellingen worden met zorg ingepakt en volgens de gemaakte afspraken geleverd. Ik ben tevreden. Leuk dat er een persoonlijk kaartje bijgevoegd was.

Web/winkel zonder meuk, geweldig

Eindelijk een eerlijke web/winkel waar ik zonder nadenken of t wel veilig is, spulletjes kan kopen. Goed onderbouwd, no nonsens zoals t hoort. Complimenten dat er zoveel moeite gedaan wordt om dit voor elkaar te krijgen. Ook heel blij dat jullie steeds weer uit je jasjes groeien. Helemaal TOP.

geweldig!

Ik vind dat jullie veel informatie geven waar je iets aan hebt, soms mag het wat minder in de nieuwsbrief van Monique. Je wilt graag alles lezen, maar per keer vind ik het teveel. Leuke aanbiedingen! Dank!

Met een gerust hart besteld én ontvangen !

We worden steeds uitvoerig geïnformeerd. Niets wordt zomaar klakkeloos aangeboden. Daar ik meestal bestel tijdens de speciale maandactie vind ik het opsparen super. Geen onnodige kosten en belasting van het milieu. Ook wordt alles steeds keurig verpakt en tijdig geleverd. Heel tevreden, dus !

grandioze voorlichting

Vlotte afhandeling en fantastisch team

Goede producten en prettige service.

Geen verbeterpuntjes te melden

Happy

Het is heel fijn dat je middelen kunt kopen zonder narigheid er in

Super producten fijne service

Hele fijne winkel , snelle levering , mooie producten , fijne werknemers achter de schermen en mooie nieuwsbrieven! Je weet zeker dat je daar gelede producten koopt!

Prachtige en eerlijke producten en fantastische acties

Producten zonder troep die ik met alle vertrouwen koop bij Puur en Fit. Is iets daar te koop, dan weet ik dat het een eerlijk en goed product is. Mooie acties en altijd een persoonlijke boodschap wanneer je er iets besteld hebt.

Geweldige producten en fantastische uitleg erover!

Geweldige producten en fantastische uitleg erover!

Goede meukvrije producten

De milieuvriendelijke schoonmaakproducten, zalig ruikend wasmiddel, heerlijke beautyproducten en fantastische informatievoorziening maken dit bedrijf een absolute topper.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit