positieve ervaringen vooral.

goede producten, snelle levering, leuke aanbiedingen , tevreden met mijn bestellingen

Altijd alles keurig verzorgd!

Bestellingen zijn altijd keurig verzorgd en op de afgesproken tijd geleverd. Contact per mail en telefoon is altijd klantvriendelijk, correct en duidelijk. Prachtige producten met goede tekst en uitleg. Geweldig hoe ze recyclen en samenwerken met andere bedrijven. Betrouwbaar!

Mooie producten, goede prijs

Wat een fijne producten! En dat voor een goede prijs. Hier ga ik weer bestellen! Een absolute aanrader.

Fijne webwinkel

Website is goed ingedeeld en overzichtelijk, hele goede producten

Prettig!

Mooie producten en prima ontvangen.

Fijn bedrijf met leuke verantwoorde akties

Het bedrijf heeft mooie, verantwoorde en duurzame producten en daarbij organiseren ze ook nog eens leuke akties

Voor herhaling vatbaar!

Vriendelijke herinnering of ik toch niet tot kosteloos verzendbedrag wilde bestellen. Persoonlijke boodschap op factuur.

Super mooi en heel persoonlijk bedrijf met goudeerlijke producten!

Weerprima geregeld

Zoals altijd weer een spannende maand

Alles is goed geregeld. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat betreft de bestelling.

Alles verloopt als een trein

Heb een aantal dingen besteld bij Puur en Fit in Rotterdam en dat werd netjes per fietskoerier afgeleverd in Apeldoorn. Goede en betrouwbare service!

Supergoed aanbod, assortiment, acties. Enige dat ik nog graag toegevoegd zou zien, zijn de produkten van The Health Factory. Verder top. En het opsparen is een heel goed idee!

Ik ben heel blij met deze internet winkel

Als zeer prettig..

Vlotte persoonlijke afhandeling

Mooie producten, Leuke acties en snelle bezorging!

Jullie bedrijf heeft een mooie overzichtelijk site met geweldige producten! Geweldige acties. En ook het opsparen van de gekochte producten tot verzending vind ik echt top!

Leuke nieuwsbrief en goede producten

Ben blij met de producten duurzaam en natuurlijk. Geen rotzooi. De beschrijvingen van de diverse producten in de nieuwsbrief van Monique zijn heel prettig en handig. De bezorging via fietskoeriers is top. De kortingsmaanden zijn altijd een spannende verrassing.

Geweldig goed gespecialiseerde bedrijf!

De producten zijn zeer goed uitgezocht op puurheid! Topkwaliteit!

Super tevreden

Weg tevreden mooie producten en duurzaam bezorgen dmv opsparen

Volledig naar tevredenheid!!

Goede producten en goede service!!

Aandacht en uitzoeken

Puur en fit is een fijne webshop die steeds uitgebreider wordt. Zo fijn dat je weet dat de verkochte producten en items passen in een gezonder leven.

Zorgvuldig, vriendelijk, goede kwaliteit

Product zoals omschreven, goede service

Fijne producten en snel geleverd!

Ik ben heel blij met mijn producten van puur en fit, altijd weer een feestje bij het openen!

Mooie producten

Mee gedaan aan de zomer opspaar actie. Fijn dat dit initiatie er is. Nog niet alles is in het gebruik echter tot nu toe tevreden!

Super webwinkel met fijne producten

Ik kom hier al weer enige tijd “shoppen”. Fijne producten en fijne mensen. Snel reactie als je iets wilt vragen

Geweldig!

Super fijne producten,leuke acties,zoals de opspaar actie met dagelijks leuke producten . Fijn om van Monique de meukvrije alternatieven van veel producten te hebben ontdekt.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit