Goede prijs-kwaliteitverhouding en vriendelijke service

duidelijke uitleg

Goede spullen snelle levering

Snel, leuk die fietskoerier, teveel verpakking

Prima snelle levering met koerier, maar als ‘groene club’ moet je je realiseren dat een onbreekbaar rubber ovenmatje niet met drie lagen papier en plastic chips verpakt hoeft te worden alsof het een kristallen vaas is

Kwaliteit zero waste producten

Kwaliteit zero waste producten.

Ik bestel zeker weer

Heel zorgzaam verstuurd. Producten pico bello verpakt. En nog een cadeautje gekregen ook. Ik kijk ernaar uit om ze te gebruiken

Snel en vriendelijk bij kontakt

Gewoon vlotte afhandeling en ook nog milieuvriendelijk vervoer,top

Hele fijne shop met pure producten en top service

Slecht

Helaas verkeerde maat besteld en kon zelfs nog in de verpakking het product niet omruilen.

Uitstekende service & prima producten!

uitstekend

Geweldige levering. Zo zorgvuldig alles ingepakt. Een heel klein minpuntje, de bus van de antimug was gedeukt. groeten liesbeth duindam

Jullie leveren kwalitatief hoogstaande producten die ecologisch zeer verantwoord zijn.

prettig

Puur en fit geeft bij elk product een duidelijke uitleg waar het product vandaan komt, waarvan het gemaakt is enz. En ALLES zo puur als t maar zijn kan. daarnaast is er een overzichtelijke webshop waar het fijn winkelen is

Prettig en snelle Levering.

Prettig en snelle Levering

Super fijne producten

Heerlijk bamboe kleding en thee besteld. Bestel snel weer!

Duidelijke site, snelle levering en goed verpakt!

Goeie website, vlotte bestelling en snelle levering!

Voor herhaling vatbaar, tweede bestelling in uitvoering!

Mooie producten, snelle verzending

Grote keuze in fijne producten welke bezorgt worden met een fietskoerier, was de eerste keer dat ik dit meemaakte. Goed verpakt en als cadeautje 2 theezakjes, altijd leuk! Enige wat misschien ‘anders’ kan is gratis verzending boven de €30,00 bv (ipv boven de €60,00).

Bijna alles goed gegaan maar netjes opgelost. Ben over dit bedrijf tevreden.

Bijna alles goed gegaan maar netjes opgelost. Ben over dit bedrijf tevreden. Groet, Jan

Top producten, lieve mensen.

Puur en Fit is een top leverancier

Puur en Fit heeft mooie producten, een groeiend assortiment en een snelle levering.

Snelle levering en heel goede service

Ik had per abuis verkeerde maat besteld, en dit hebben zij keurig opgelost.

Geweldig bedrijf

De voorlichting over wat er verkocht wordt is niet alleen erg goed, maar ook erg waar. Goede service, geweldige spullen

Alles verdient de score van 10.

De ultrasnelle bevestiging van de bestelling en de mededeling als er een product niet in de winkel is, waarbij gezegd wordt wanneer het geleverd wordt, de zorgvuldige verpakking en vooral de uitstekende kwaliteit van de producten; ik mag ook niet de goede uitleg van Roza en Monique vergeten. een tof team. Proficiat

Top webwinkel in gezondheid

De beste producten haal ik hier. Nog nooit iets misgegaan met m’n bestellingen.

Super service

Ik had een bestelling geplaatst en een paar dagen nog eentje. Ik mailde dat ik de 2 bestellingen ook gecombineerd kon ontvangen. Ik weet dat puur en fit hier op let, bestellingen opsparen. En het kon! Ik kreeg de verzendkosten van de 1e bestelling terug gestort en ontving alle artikelen in 1x. Het duurde even, maar in het kader van duurzaam, milieubewust e.d., goed geregeld en flexibel!

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit