De ene dag besteld en de volgende dag per fietskoerier geleverd!

De ene dag besteld en de volgende dag per fietskoerier geleverd. De bestelde spullen waren netjes en zorgvuldig ingepakt. Doosje kan ik weer hergebruiken. Ben zeer tevreden.

Snel en prima verzorgd verstuurd.

Leuk dat er een persoonlijke boodschap bij geschreven is. Alle producten bevallen altijd prima en koop ik na de recensies van Monique

Fijne produkten en snelle, goede service.

Puur en Fit levert kwaliteitsprodukten. Heb mooie pannen ontvangen. Waren goed verpakt, dus zonder beschadiging bezorgd. Alles vlot en zonder gedoe. Fijn!

Uitmuntende service!

Na een weekendje weg te zijn geweest de green pannen Copenhagen ontvangen. Tot mijn grote verassing zat er een extra koekenpan 20 cm bij, ter compensatie van het lange wachten. Dat is echt het laatste wat ik verwacht had dus van mij een dikke 10 voor de geweldige service!

Klantvriendelijke website met mooie producten

Het bestellen op de website is heel erg eenvoudig. Je wordt goed en duidelijk door het hele bestelproces geleid. Altijd een persoonlijk geschreven berichtje op de pakbon en de twee thee zakjes zijn altijd erg lekker.

Mooie site

Het bestellen ging makkelijk, ben tevreden over het product.

goede en snelle service, goede kwaliteit

heb een paar dingen besteld met leuke kortingen. Ik had een vergissing gemaakt bij het bestellen. Dit kon na een email nog gecorrigeerd worden binnen een dag. complimenten daarvoor. Snelle levering.

Goed spul en goede service!

IJsvormpjes besteld. Meteen geprobeerd. Stokje moet er later in? Prima materiaal snelle persoonlijke service. Blij mee!

Goede verpakt en snel geleverd

Fijne spullen voor deze prijs.

Helemaal naar wens!

Door een storing bij ING kon ik niet op tijd gebruik maken van de actiekorting. Na een mailtje kreeg ik de korting alsnog. Bovendien werd het pakket nog eerder dan beloofd bezorgd, keurig verpakt! Een positieve ervaring na eerdere positieve ervaringen!

Leuke aanpak, pure producten

Leuke persoonlijke aanpak, pure producten. Kwaliteit, duurzaam en betaalbaar.

Top!!

Dank dat jullie het ‘zo goed mogelijk willen doen’. Dit las ik in jullie (voor mij eerste) nieuwsbrief, en dat gevoel heb ik 100%. Heel blij ben ik met de producten die ik gekocht heb. Dit alles n.a.v. de ‘enjoy a natural summer’ berichten van Monique van der Vloed. Ook blij met de correcte en vlotte afhandeling. Dat jullie het zo duurzaam en verantwoord mogelijk willen doen zag ik ook toen ik de doos uitpakte, die ėn hergebruikt was en ook nog eens met papieren tape was dichtgeplakt. Dit voelt ontzettend goed en geeft mij vertrouwen. Fijn dat jullie er zijn en ik wens jullie heel veel succes. Van harte, Rishi Van Lint

Betrouwbare productinfo. gecombineerd met betaalbare prijzen, en klantvriendelijkheid, kortom top!

Zie boven...

Zeer goede communicatie.

Bij bestellen wordt duidelijk aangegeven wanneer je je bestelling kan verwachten. Verder is alles altijd keurig verpakt.

Webshop met persoonlijke benadering

Toegankelijk, vriendelijk, informatief, snelle levering, kwaliteit.

Snelle levering en persoonlijke benadering!

Snelle levering, werd goed op de hoogte gehouden! Ook erg leuk dat er een persoonlijke notitie op de pakbon geschreven was. 2 zakjes thee erbij als presentje. Erg leuke ervaring!

Prachtige pan!

prima geen gif meer in ons leven

Geweldig!!!!!

Prima eerlijke producten. Snelle levering en altijd een kleine tekst op de pakbon. Dat maakt het echt persoonlijk. Lekker iets extra toegevoegd bv thee. Dus jullie zijn goed bezig,ga zo door!!!!

Leuk handgeschreven berichtje op het factuur. Top

super

De bestelling met 2 dagen binnen.

Snel professioneel en klantgericht

Ik bestel hier heel graag!

Super snelle levering

Bestelling zeer snel geleverd ook in drukke tijden

Product goed verpakt en zeer snelle levering

Voor herhaling vatbaar.

Goed.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit