Top producten en snelle levering

Top producten en snelle levering

Vriendelijk

Ruim assortiment, nette en vooral vriendelijke service.

Keurig verzorgd

Wel een mega grote doos voor 2 pannen. Verpakking kan iets minder

Alles stipt en goed verzorgd

zie bovenstaande....

geweldig

alles goed geleverd, op de juiste datum. En altijd een klein presentje erbij

Fijn product, goedkoop en snelle levering

Fijn product, goedkoop en snelle levering

Winkel met kwaliteit en persoonlijke aandacht

Zeer goede ervaringen al gehad met Puur en Fit. Verschillende producten gekocht zoals een airfryer, thee, bone broth en MCT olie. Allemaal kwalitatief zeer goed voor een redelijke prijs. Spullen goed verpakt met kleine attentie en persoonlijke boodschap. Erg leuk! Je voelt je welkom. De site is ook erg klantvriendelijk opgesteld. Betrouwbare winkel gezien mijn ervaringen! Ik kom zeker bij jullie terug!

Overzichtelijke website en snelle levering

De goederen werden geleverd door een fietskoerier, absoluut top!

Uitstekende kwaliteit en goede prijs

Snelle levering, mooie producten.

Goede producten, snelle levering, leuke attentie.

Gewldig

Netjes verpakt Goede produy

Bestelling na betaling, op de volgende dag ontvangen

Mijn eerste ervaring met Puur en Fit is positief; ik heb vooraf een betaling gedaan en na ontvangst van de betaling ontving ik de bestelling de volgende dag, welke te volgens was met track-and-trace. De bestelling is compleet en in goede orde ontvangen.

zeer tevreden

Uitgebreide keuze in de webwinkel en snelle levering. Zou deze winkel zeker aanraden :)

gezonde mooie producten met goede voorlichting erover

De gebruikte producten bevallen prima en leuk om zelf in de winkel de spullen aftehalen en alles ook eens te zien wat er zo is bij Puur en Fit. Leuke persoonlijke begeleiding in je vragen daar dan ook

Goede producten!

Ik volg “meukvrije monique” en naar aanleiding daarvan al diverse producten gekocht waar ik erg blij mee ben (shampoo en conditioner en leave-in conditioner naar aanleiding van tips/reviews van Monique.

De bestelling wordt netjes en snel afgehandeld, de volgende dag had ik de spullen al in huis. Netjes verpakt, de producten zijn precies zo zoals omschreven. Kwalitatief mooie, goede producten.

Mooi assortiment en snel geleverd

Ik winkel graag bij Puur & Fit omdat ze een mooi gevarieerd assortiment hebben. Helaas was de kokosolie van white pearl er deze keer niet. Ook wordt de bestelling altijd heel snel geleverd. Prima in orde dus!

Snel, vriendelijk, waar voor je geld.

Zie boven

Geen klachten

Bestellen en levertijd verliep prima, geen klachten, alleen maar positieve ervaringen

Klasse!

Eindelijk weer tijd vrij kunnen maken om alle mails te bekijken. Gelukkig kon ik vóór zes uur ‘S-ochtends de B12 nog voor de 20% korting bestellen. Mijn bestelling vlot en correct afgeleverd gekregen met een leuke note van Buse, dank ervoor. Ik ben ook zeer content met jullie site en Monique vd Vloed. Heel veel succes en blijf gezond.

Uitstekende service!

Vragen worden snel beantwoord en eventuele problemen accuraat opgelost. Zeer vriendelijke en enthousiaste medewerkers.

een aanrader om hier te kopen

De bestelling was de volgende dag al binnen. Met een leuke verrassing en een handgeschreven boodschap.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel!

Overzichtelijke site, veel producten en persoonlijke noot

Op de afleverbon staat altijd een persoonlijke noot, en worden er twee theezakjes bijgevoegd, die ik dan ook nabesteld heb.

Goede producten met snelle levering

Goede eerlijke producten

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit