Leuke persoonlijke tekst op de bon. Goede snelle verzending.

Top produkten top service

Top produkten super service dikke aanrader

Hoge kwaliteit en supersnel

Heel mooi assortiment van kwaliteitsproducten. Elke week zie ik weer nieuwe leuke producten die ik nog niet kende. Als ik bij Puur & Fit koop, weet ik dat het goed zit!

Goed verzorgd

Snel verzonden, leuke attentie erbij.

Snelle levering, netjes verpakt.

Goede producten en snelle levering

Producten van goede kwaliteit Snelle levering

Snelle verzending en mooie producten

Altijd snelle verzending. Nog nooit problemen gehad. Producten zijn altijd van goede kwaliteit.

Prima.

Veel keus op de website en alles snel en compleet geleverd.

Fijn en betrouwbaar bedrijf. Dankjewel voor de snelle levering en het extra doosje thee.

Super (snelle) service en de beste producten.

Snelle en juiste levering

Goed geleverd.

Goed ingepakt, goed geleverd, mooi op tijd.

Kwaliteitsproduct voor redelijke prijs en snel geleverd

Kwaliteitsproduct voor redelijke prijs en snel geleverd.

Makkelijk te bestellen en snel in huis. Netjes verpakt. Kortom prima service!

Fijn webshop, duidelijk en eerlijk en super snelle levering op een milieu vriendelijke manier

Bestelling snel bezorgd, mét een persoonlijke noot!

Daarnaast heel waardevolle informatie van Monique op social media en in de nieuwsbrief. Heel fijn!

Zeer goed snelle service

Helemaal goed!

Mooi assortiment. Duidelijke website. Vlotte en goed verzorgde verzending. Superblij met mijn nieuwe pannen van Greenpan!

Snelle reactie en tevens snelle levering! Fijne producten.

Snelle reactie na een vraag van mijn kant via de mail. Tevens een snelle levering van fijne producten. Lekker en leuk die twee proeftheetjes erbij!

Heel correct op elk vlak.

Correcte service (ook bij problemen), goeie uitleg over de producten, vriendelijk, ...

Zorgvuldig

De verzending liet even op zich wachten omdat een onderdeel van mijn bestelling nog niet op voorraad was. Hierover werd ik netjes gebeld. Een dag later kwam de bestelling alsnog met een aardig briefjes een zakjes thee erbij.

Compleet af. :-)

makkelijk bestellen, snelle levering, leuk persoonlijk handgeschreven welkom. Voelt goed.

Snelle levering van hoogwaardige kwaliteitsproducten en een fantastische service.

Al menig keer heb ik diverse producten mogen ontvangen waarover mijn gezin en ik zeer tevreden zijn.

Erg goed

Wat ik fijn vind is dat je een snelle spontane persoonlijke reactie krijgt als je mailt met een vraag. En het “probleem “ word direct opgelost.

goede en vlotte service

zoveel mogelijk goede (bio) producten. Makkelijke bestelformulier en nette verzending.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit