Goede producten

Goede producten en product beachrijvingen. Zeer content!

Green walhalla

Ik was al altijd fan van groene, verantwoorde en biologische cosmetica maar door Puur&Fit leer ik steeds meer andere producten voor in huis kennen die een groen, en toch kwalitatief, alternatief zijn voor dagelijkse producten. Zoals bijvoorbeeld mij laatste aankoop: een set Green-pannen. Heel fijn in gebruikt, anti-aanbak en zonder dat giftige teflon!

Zeer goed.

Gebeld om Pro3 proteïne te bestellen. Product tijdelijk niet leverbaar. Tussendoor door Buse gebeld dat het nog even zou duren. Nadien heeft zij gebeld dat Uw product Pro3 weer leverbaar was. Dus super service.

Snel en correct geleverd

Fijne firma met een persoonlijke touch!

Zeer snel geleverd, zeer zorgvuldig ingepakt en een lief extraatje.

Het bestelde product werd snel geleverd en ik heb het meteen de dag erna gebruikt. Het is precoes zoals beschreven werd. Heel fijn voor mijn huid.

Hoi Je heb een mooi assortiment in je winkel en de levering gaat supersnel!! Groetjes Lida

Great.

Enjoyed the personal note!

Supper

Supper goede service en snelle levering ng Had 2 producten afzonderlijk besteld op 1dag. Ik heb 1 maal verzendkosten terug mogen ontvangen. Top

Bestellen en leveren zoals afgesproken.

Duidelijk site. Makkelijk betaling Snelle en secure levering.

TOP

Puur en Fit heeft een geweldig assortiment, maar het allerbelangrijkste is het TOP team wat altijd met een :) voor je klaar staat, je bent niet zo maar een klant, maar je wordt liefdevol en met zorg geholpen!

Superblij!

Ik had verschillende tandenborstels (actie producten) besteld, maar de dag erna besefte ik dat ik meerdere nodig had. Ik belde om te vragen of het mogelijk was om de extra bestelling bij mijn eerste bestelling mee te sturen... Ze gingen gelijk op zoek en gelukkig konden ze alles in 1 keer versturen! Plus de tandenborstels zijn supermooi zoals online beschreven, en dus leuk als kado te geven.

Goede producten, leuke aanbiedingen, veel producten

Regelmatig kijk ik op de website en lees ik jullie mails. Ook Moniek raadt goede dingen aan. Op deze manier bestel ik regelmatig wat.

Fijne producten

Fijne ecologische producten van goede kwaliteit. Snelle levering.

Super binnen 1 dag thuis

Snelle, vriendelijke aflevering.

Snelle, vriendelijke aflevering. Fijne producten.

Fijne producten , snelle levering .

geweldig

Fijne producten en super snel, en extraatje, zakjes thee, erg leuk

Wat een liefde

Uitstekend, zoals je van een Nederlands bedrijf verwacht....

Prima verzending en spullen!

Ben heel blij met jullie! Gezellige dag.

Wat een eerlijke winkel!

Ik heb een aantal producten besteld. Niet duurder dan welke andere online winkel. Puur & Fit hanteert heel eerlijke prijzen. Ik heb mijn producten afgehaald en werd te woord gestaan door zeer vriendelijk en ervaren personeel.

Vlotte verzending, goed verpakt en een kleinigheidje bij bestelling!

Zie boven, kortom positief!

hele goede spullen en snelle levering.

En voor onze nieuwe Airfryer het boek van Monique van der Voed besteld. Super leuk boek met duidelijke recepten. En een snelle levering van “puur en fit”

Supersnelle levering

Snel en slim afgeleverd Ik was op moment van levering niet thuis Maar kon het pakketje in papier container vinden.

Veel interessante info, producten komen overeen met de getoonde foto's & snelle service

De eerste keer dat ik wilde bestellen lukte het niet, ook niet na verschillende pogingen. Na een mail gestuurd te hebben, kreeg ik al snel antwoord en werd het probleem ook heel snel opgelost. Toch wel fijn. Ik heb verschillende zepen gekocht v/h merk KUSALA omdat ik ze zo prachtig vond uitzien op de website en in werkelijkheid zien ze er óók prachtig uit. En ze ruiken ook nog eens heel goed. Ook het feit dat er geen overbodige verpakkingsmateriaal in de pakketten zit, is een pluspunt.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit