De spullen zijn heel snel geleverd. Prima spullen voor een nette prijs!

Snel en goed geleverd. Mooi receptenboek.

Niets op aan te merken.

Geweldig!

Dank weer voor de mooie producten met een persoonlijke touch! Ga zo door en veel succes!

Super!!

Ik ben er heel erg blij mee! En bedank voor de twee zakjes thee die jullie erbij hebben gedaan ik heb er een geproefd en die was heerlijk!:) Liefs.

Ik vind puur en fit een prettige onlinewinkel om te kopen

als positief...

Snelle levering. Goed verpakt

Leuk een persoonlijk schrijven en zakjes thee erbij. Producten zijn naar wens.

Fijne webwinkel

Goede webwinkel voor de Rude Health crackers :).

Heerlijke zeep en super service!

Ik had een boek besteld. Het was keurig verpakt met een onverwacht kadootje van 4 theezakjes om uit te proberen. Het werd nog sneller geleverd dan verwacht. Top!

Een fijn bedrijf.

Ik lees heel graag elke week de mailtjes. Het is ook leerzaam. Alles wordt snel verstuurd, goed verpakt en zorgvuldig afgeleverd. Geen klachten, alleen complimenten!

Zo blij met jullie!

Wat n heerlijk boek van Monique! Ik vroeg me altijd al af waarom ze niet n boek zou schrijven met tips over het eten van lekker groenten! Ik ben er heel blij mee!!

geweldig

Ze zijn zeer snel en goed

Snelle levering, goed verzorgd

Prima produkten, makkelijk te bestellen, snelle en goed verzorgde levering

Snel geregeld

Snel de producten binnen altijd vergezeld van een persoonlijk briefje Dat is leuk en je voelt je daardoor gezien. En goede producten gewoon puur en fit

super fijne producten en goede service

Ik doe vaker een bestelling bij Puur en Fit. Ik ben fan van de Suit Matters verzorgingslijn. Daarnaast is het heerlijk snuffelen in de webshop en ontdek ik steeds weer nieuwe dingen die ik dan uitprobeer. Kortom, mij hebben ze, ik blijf terugkomen :-)

Prima producten en vlotte levering

Prima producten en vlotte levering

Goed contact. Snelle afhandeling van klacht.

De Greenpan was beschadigd gearriveerd. Na telefonisch contact is er dezelfde dag een nieuwe pan verzonden. Top!

Weer een fijne ervaring. Had nog fijner geweest als ik op de hoogte werd gebracht van het feit dat mijn bestelling vertraging had opgelopen. Had ik zelf een mail voor gestuurd.

Uitstekend product, goede prijs en snelle levering.

Hele fijne ervaring. Bestelling is snel geleverd en een uitstekend product.

Eerlijke producten

Ik ben erg blij met deze online shop omdat er maar heel weinig winkels zijn die letten op de voet afdrukken van producten en voeding. Dit is goed voor het milieu en de gezondheid van de mens.

dubbel gevoel

Aan de ene kant is het product natuurlijk goed ,maar kom erachter dat het elders bijna 40 euro goedkoper is en dat is voor mijn mini budget wel een heel erg groot verschil en jammer .

Welke winkel geeft bij een online bestelling nou een persoonlijk bericht?! Levering is snel en producten zijn hemels!

Snelle levering en een goed product.

Prima levering snelle service

Prima producten Groene levering ☺️ Super!

correcte service

beste prijs, snelle levering

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit