Goede service, bestelling komt op de afgesproken dag met nog een leuke attentie.

Goede producten en goede service.

Mooie aanbiedingen, alles netjes verpakt en bij latere levertijd wordt je netjes op de hoogte gehouden. En heel belangrijk...de medewerkers zijn heel vriendelijk! Ik kom graag weer terug.

Snelle levering, zalige producten

Perfecte service

Ik had mijn bestelling snel nodig ivm een verjaardag. Nadat ik dit had uitgelegd, zijn de spullen meteen verzonden en had ik ze de volgende dag al binnen. Heel fijn !

Geweldig apparaat.

Dit is mijn tweede Montana airfryer nadat ik de eerste uit mijn handen had laten vallen na een verplaatsing. Omdat ik hem dagelijks gebruik kwam de kortings aanbieding precies op tijd en heb hem gelijk weer besteld. Ik gebruik nu bijna geen oven en koekenpan meer, alles gaat in de airfryer. Geweldig ding ik wil niets anders meer.

Prima!!

Levering volgens afspraak, alles goed verpakt, ook nog 2 zakjes thee er bij. Net zoals de vorige keren enorm tevreden over de service en aflevering

Prima service maar product valt wat tegen

Snelle levering volgens gemaakte afspraken. Echter het bestelde product de Airfryer met keramische laag valt in het gebruik wat tegen; met name het uitnemen van de binnenpan gaat best lastig en bij het in- en uitschuiven van de buitenpan mist een geleiderail, dus dat gaat ook wat stroef en schokkerig.

Perfecte service

Accuraat en prettig contact!

Ik vond het begin vrij lastig en ik heb hem nog niet veel gebruikt maar dat is een kwestie van tijd denk ik. Maar ik ben er wel blij mee..

Helemaal tevreden

Ben erg blij met Puur & Fit, hele goede kwaliteits producten, fijne service, super te gek ! Joshua

Helemaal goed

Ga in op advies van Monique Al die testen helpen me bij mijn keus

Een persoonlijk briefje bij de bestelling deed mij goed. Verder ook alles in orde

Goed, makkelijk te bestellen en prima levering en producten zijn van goede kwaliteit,

Fijne producten en snel geleverd

Prettig

Uitstekende service.

Veel keuzes voor een eerlijke prijs.

Vriendelijk

Product op tijd geleverend, vriendelijke service

Fijne webwinkel

Net wat meer info over de te verwachten leveringstermijn zou fijn zijn. Verder prima en altijd persoonlijke noot. Dat is leuk!

Duidelijke site, vlotte verwerking en snelle levering

Leuk dat er een persoonlijk berichtje stond bij de afgeleverde producten. Jammer dat een bepaalde zeep niet op voorraad was, dat is het enige mindere dat ik kan bedenken, maar daar kan Rosa ook niets aan doen.

Snelle en goede levering

Heel makkelijk bestellen op de website. Ik koos er voor om mijn bestelling af te halen. Gratis parkeren voor de deur en ik werd zeer plezierig en professioneel geholpen.

nette verzorging en een leuk persoonlijk berichtje erbij, Top!!

heel fijn, en snelle verwerking/verzending!

Top , super

Snelle levering, mooie producten van zeer goede kwaliteit

Perfect!

Snel en makkelijk besteld, even snel en goed verpakt geleverd.

Fijne webwinkel!

Alleen maar goede en verantwoorde producten, en een uitstekende en aardige service

Geweldige producten

Ik leer steeds meer nieuwe producten te gebuiken. Vriendelijk personeel en duidelijke webshop.

Prima verzorgde bestelling

De 1e keer dat ik hier heb besteld. Keurig ingepakt en prima producten.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit