Snel en goed

Fijne producten, snelle levering, niets te klagen.

Bij puur&fit kan ik altijd de producten vinden die ik zoek. De kwaliteit is perfect, de levering snel en betrouwbaar.

Aandacht voor de klant

Met altijd een kleine attentie bij de bestelling!

nice and cozy

I love the personal hand-written message inside the box and the tea bags as a gift. The bottle I bought was what I expected. I am looking forward to trying the dry shampoos

Heel vlugge levering naar België.

goede service

Goed.

Superleuke webwinkel

Superleuke webwinkel met verantwoord artikelen en ook heel vriendelijk personeel. Snelle service ook! Ik ben fan van jullie!

Helaas geen snelle service

Mooie spullen, nette prijzen. Made sustained flessen gekocht, voor mijzelf en voor een verjaardag. Super fijne flessen waar ik er al eentje jaren lang van in gebruik heb. Helaas verkeerde kleur fles besteld voor de verjaardag. Op woensdag retour gestuurd, donderdag bij ze aangekomen. Op de dinsdag daarna wilde ik de juiste fles cadeau doen. Ik dacht dat moet makkelijk kunnen, als ze donderdag of vrijdag na aankomst van de retour fles direct de juiste fles weer versturen. Ik had het retour ook al netjes aangemeld, dus ze waren op de hoogte. Helaas op zaterdag nog niets in huis, gemaild.. geen reactie. Maandag weer gemaild.. geen reactie. Op dinsdag bericht dat de fles onderweg ging die dag. Krijg net de track and trace.. komt donderdag pas binnen. 2 dagen te laat voor de verjaardag. En een WEEK na ontvangst van de retour zending Opgegeven reden: we waren druk met het inpakken van pannen. Hartstikke leuk, maar niet klantvriendelijk. En ook onnodig in mijn ogen. Hoe druk je ook bent... een pakketje verzenden is 5 minuten werk. Zeker als het al had klaargestaan omdat ik via de mail al mijn retour had aangemeld. Voor mij de laatste aankoop bij dit bedrijf. Ik verwacht echt geen 1 dags service, maar een week vind ik niet acceptabel.

Goed product en snelle levering

Blij met de producten

Winkel met super service.

Fijne winkel met mooie spullen.

Van de drie producten die ik bestelde, voldeed er één niet aan de verwachting. Nadat ik er over gemaild had, kreeg ik per ommegaande bericht van Rosa dat ze contact gezocht had met de leverancier. Ik kreeg een nieuw exemplaar. Goede service, tevreden klant!

Milieu bewust! Gewacht met versturen totdat mijn bestelling compleet was

Vriendelijk handgeschreven briefje bij de bestelling om te bedanken voor mijn geduld.

prima service en artikelen goed. en altijd een klein persoonlijke note erbij.

Goede duidelijke uitleg bij producten en snelle levering

Goede kwaliteit en redelijke prijzen

Goede kwaliteit

Prima service.

Prima service. Artikelen netjes ingepakt en verzonden. Netjes ook dat er een persoonlijk geschreven briefje bij zit.

Altijd tevreden

Altijd een feest om het pakje te mogen ontvangen.

prima tot nu toe

Heb het product nog niet uitgeprobeerd maar tot nu toe gaat het goed. Moet wel zeggen dat ik de bestelpagina niet heel erg klantvriendelijk vond.. mij is tot op heden niet duidelijk in welk format jullie het telefoonnummer ingevuld willen hebben dus op een gegeven moment heb ik er maar voor gekozen om het foute nr te laten staan. Het was dat ik het product heel graag wilde hebben anders had ik om die reden jullie website verlaten..

Ondanks dat de pannen uitverkocht waren en mijn pan in back order gezet is werd de pan heel snel geleverd. Prima service hoor. Top

Het duurde precies een week eer de bestelling bezorgd werd. Dit was ook van te voren gecommuniceerd. Vanmorgen een eitje erin gebakken, ging prima!

snelle service en leuke aanbieding

Mooie aanbieding van producten uit het natuurlijke, vegan en biologische segment. Goede omschrijvingen en uitleg. Snelle service en leuk dat er altijd een kaartje bij zit.

Snelle verzending en fijn aanbod in de webshop

Fijne webshop met een leuk assortiment aan producten die je niet gemakkelijk overal in de winkels vindt.

Mooie producten voor een goede prijs. Levering heel goed verpakt. Meteen reactie nav vraag.

Fijne producten

Fijne producten, zeer snelle levering! Kom zeker weer terug om te bestellen.

Prettig en persoonlijk

Online aankopen is normaal een onpersoonlijk proces, maar met puur en fit krijg je echt persoonlijke aandacht. Er was wat vertraging in de zending, waar we prima over werden geïnformeerd, en bij aflevering was er een handgeschreven berichtje van Rosa waarin we voor ons geduld werden bedankt. Waar vind je dat nog?

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit