Breed assortiment,leuke aanbiedingen en goede service.

Snelle en goede levering door de Fietskoerier!

Snelle en goede levering. Fijn dat dit door de Fietskoerier kon. Wel jammer dat ik niet een wat exactere tijd van bezorgmoment doorkreeg kort van te voren. Nu was het tussen 17-21 uur ofzo

Heel goed!!

Hoi we zijn heel tevreden met de producten en de manier van bezorgen. Groetjes Monte

Verantwoorde producten en snelle levering

Zeer tevreden.

Goede service.

Fijne winkel, prettige benadering.

Snel en betrokken!

Goede communicatie, goede aanbiedingen.

Goede service, mooie producten

Mooie selectie aan producten, leuke acties, interessante achtergrond informatie. En goede en vriendelijke service. Fijne winkel!

Zeer goed aanbod, bevlogen bedrijf, betrouwbaar.

Zeer goed aanbod, bevlogen, betrouwbaar

Klantgericht en vriendelijk. Goede producten

Altijd goede ervaringen. Wat nog wel eens door elkaar loopt zijn de acties bij puur en fit en die van Monique van der Vloed zelf. Soms onoverzichtelijk. Als ik er vragen over stel, wordt het altijd goed geregeld, maar dit zou wat meer afgestemd mogen worden voor de duidelijkheid.

TOP!

Mijn ervaring over Puur en Fit is TOP! Goede en gezonde producten zonder meuk die de planeet geen kwaad doen maar juist het doel hebben de planeet gezonder te maken. Een tip voor de facturering: Maak de prijzen op de website inclusief btw en zet op de factuur de totaalprijs met vermelding dat een X bedrag ervan inzit aan btw. Dit is dan voor degenen die de btw terug kunnen vragen. Nu worden de website prijzen zonder btw vermeld en op de factuur komt er ineens een btw bedrag bij waardoor de klant schrikt. De klant hoort niet te schrikken van een factuur dus mijn tip is de prijzen svp inclusief btw te vermelden.

duurzaam!!

De hele maand diverse producten gekocht en opgespaard. Niet alleen waren de producten duurzaam, Ook de manier van verpakken was perfect. Het paste precies in een zo klein mogelijk doosje. Slechts een klein stukje opvul/pakpapier gebruikt! Mijn complimenten!!

Snelle levering, mooie producten!

2 huidoliën besteld. Squalane en bakuchiol. Na een paar dagen merk ik al dat mijn huid er stralender uitziet, en voelt heel fijn aan. Zeker aan te raden. Verpakking is mooi, mooie flesjes met pipetjes, ideaal in gebruik.

Leuke dames, heerlijke producten. Geniet van de blogs van Monique. Uitstekende service. Echte toppers!

Aanrader!!

Fijne webwinkel met eerlijke, meukvrije producten. Gerund door enthousiaste mensen. Zeer klantvriendelijk. Regelmatig fantastische acties. Kortom: een aanrader!

uitstekend

levering en kwaliteit volgens afspraak

Fijne producten en super communicatie

Ik vind de acties echt heel prettig en ben erg blij met de nieuwsbrief iedere week van Monique :)

Verslavend goed!!

Eerlijke produkten die fantastisch werken. Goede service en informatie. Geweldige acties. Rosa Buse en Monique zorgen ervoor dat niet alleen de wereld maar ook ikzelf een beetje gezonder en mooier word.

Mooie producten, uitstekend verwachtingsmanagement

De producten worden uitgebreid en waarheidsgetrouw omschreven. Over het moment van levering werd ik goed op de hoogte gehouden; geen enkel probleem als het wat langer duurt, maar het is wel fijn als ik dat dan weet. Prima idee ook, om bestellingen te kunnen 'opzamelen' tot het einde van de maand zodat het in één keer kan worden verstuurd.

De producten zijn GOED. De levering is volgens afspraak en het contact met Puur&Fit verloopt snel en soepel.

Top bedrijp

Fantastisch bedrijf Met mooie en geïnspireerde mensen Die weten en voelen!! wat ze verkopen

prima!

mooie producten, goed en verantwoord verpakt.

Geweldige service

Er is alles aan gedaan om mijn bestelde producten zo goed en milieuvriendelijk bij mij af te leveren. Waarvoor mijn complimenten!

Snel en duidelijke website

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit