Heel erg goed!

Fijne producten en goede service,en erg leuke acties.

fantastische producten

Goede informatie over alle producten

Prettige en duidelijke winkel

Wat ik heel fijn vind bij Puur en Fit is de ruime uitleg bij de producten Hoe je het kan gebruiken en wat er in zit Heel belangrijk voor vele producten Mooie webwinkel En dan is er nog regelmatig 1 of meerdere producten in de aanbieding zo super En dan Rosa en haar personeel nog, wat n aardige mensen hulpvaardig en ze weten veel over van alles te vertellen Kortom een hele fijne winkel waar je veel kunt vinden

Mooie producten.

Super service !!!!

Zeer tevreden met al de bestelde producten. Heel veel informatie over de producten is terug te vinden op de website. Dat vind ik erg handig.

Fijne service en goede producten

Snel, gijn, persoonlijk en kwaliteit.

Goede producten, fijne, leuke, betaalbare acties. Snelle levering!

Goede producten, fijne, leuke, betaalbare acties. Snelle levering.

Fantastische online/fysieke winkel, zonder meuk

Winkel online maar je kan ook fysiek winkelen, met fantastische producten zonder meuk. Betrouwbaar, zeer goede service en iedereen is erg behulpzaam. Levering rekening houdend met het milieu.

Alles is verbazend goed goed geregeld

Hele fijne spullen van schoonmaakmiddelen tot airfryer tot cosmetica tot ondergoed tegen goede prijzen. Iedere aankoop is een super aankoop. Heb nog nergens spijt van gehad en dan koop je met plezier. Ook de verzending: top! Heb je een vraag.......voordat je het weet staat het antwoord al in je mailbox. Ook de achtergrondinformatie is eerlijk en fijn om te lezen voordat je een eigen keus maakt uit de producten.

Super website, super producten en fijne mensen!

Goede producten met goede informatie. Regelmatig leuke acties. Super klantvriendelijk en nemen feedback serieus. Een aanrader!

Het opsparen van aankopen, zeker in een actieperiode is heel fijn en zorgt voor een win-win situatie. De producten in goede orde ontvangen. Topproducten van een topbedrijf met top medewerkers.

Super !!

Bestelling snel en volledig in orde thuis ontvangen ! Nu aan het genieten van de lekker ruikende nieuwe verzorgingsprodukten !!

Snelle en goede bezorging alles heel goed verpakt

Hele goede en snelle service een leuk persoonlijke briefje en een stukje zeep bij mijn bestelling, een stukje waardering voor je bestelling ik stelde dit zeer op prijs.

Mooie producten, fijne mogelijkheid om op te sparen

Ik ben erg te spreken over de doelstellingen achter deze webshop, inclusief de manier om in de actiemaand februari producten 'op te sparen' tot het einde van de maand, waarna ze in één keer zijn verzonden. Dit leidt tot minder verspilling. De bezorg-/ophaalmogelijkheden dragen hier ook aan bij.

Superservice

De service is top, mooie acties en bij de bestelling zit altijd een extraatje.

Geweldige producten!

Geweldige producten met liefde voor dier en natuur!

Vriendelijk personeel en goede service

Ik ben tevreden over de producten en de klantgerichtheid van puur en Fit.

Ondanks de drukt (dit is via Facebook gecommuniceerd) toch snel antwoord gekregen op een online vraag. De bestelling werd snel thuis afgeleverd. Fijn!

goede service !!!

Dit is de tweede keer dat ik bij Puur en Fit heb besteld. Ze leveren goede kwaliteit en proberen niet het onderste uit de kan te halen. Ze rekenen goede prijzen. Het leuke van Puur en Fit is ook dat ze aan opspaar acties doen. Je kunt gedurende een bepaalde periode hun acties bestellen en opsparen. Aan het einde van de periode wordt het dan in een keer opgestuurd. Zo spaar je als client en kosten en extra reiskosten van de bezorger uit. Heel goed en milieuvriendelijk. Ook zijn ze erg client vriendelijk. Bij vragen krijg je snel persoonlijk antwoord. Mijn complimenten!!!!

Goede en vlotte service!

Duidelijke en uitgebreide beschrijving van de producten, snelle levering.

Fijne webshop

Mooie artikelen en leuke acties. Fijn dat er de mogelijkheid is tot opsparen in de actiemaanden.

Fijne webshop met groot aanbod duurzame en pure producten

Fijne webshop met veel keus in pure producten. Jammer dat 1 van mijn gekozen producten toch niet op voorraad was. Heel mooi dat mijn pakketje met de fietskoerier bezorgd werd.

Spaaractie goede service, verzending minder.

Spaaractie voor bestelde items steengoed. Verzonding in doos helemaal omcirkeld met plastic plakband in de maand plasticvrij geen goede actie!!! Bezoring van zending met fietskoeriers laat langer op zich wachten dan met PostNl.

Altijd de beste artikelen voor een eerlijke prijs

Je krijgt alle informatie over wat je koopt en vervolgens wordt het netjes thuis bezorgd. Zonder problemen en als die zich voordoen worden ze direct opgelost!

Fijne webshop

Prettige mensen, fijn contact, goede service en eerlijke producten!!

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit