Superfijne webwinkel

Goede service en betrouwbaar

Heb echter wel mijn twijfels over de plastic kruidenpotjes, of die wel veilig zijn. Ik had nl verwacht dat deze in glazen potjes zaten.

Fijne website

En goede opvolging! Snel bezorgd.

Super!!

Bij mijn bestellingen petongeluk verkeerde kleur mascara ingepakt dit werd heel netjes en snel opgelost, super!!!

Goede website, snelle levering, en erg attente klantenservice is was mijn huisnummer vergeten in te vullen en kreeg daar een mailtje over

Geweldig!

Fantastische producten! Website is supersnel en overzichtelijk! Klantenservice uitstekend!

erg tevreden

Ik ben, evenals de vorige keer, erg tevreden over de levering van de door mij bestelde producten. Keurig verpakt en op tijd bezorgd. Ga zo door!

Geweldige producten en uitstekende service

Ik ben heel erg tevreden met de producten. Wel spijt het me dat ik geen aandacht besteedde aan de fietskoerier. Deze arriveerde bij avond. Graag had ik hem gevraagd waar hij vandaan kwam fietsen en hem wat te drinken aangeboden. In ieder geval een zeer tevreden klant.

Fijne eerlijke producten, goede en snelle levering met vaak een extra touch.

Prima website

Snelle levering! Eerlijke reviews van Monique v d Vloed , fijne spullen!

Alles geregeld volgens afspraak.

Alleen jammer dat ik geen reactie op mijn mail heb ontvangen. Dit is inmiddels opgelost

Goede producten duurzaam verpakt en geleverd

Blij met deze meukvrije winkel, het blog en de review van producten

Levering op tijd en volgens bestelling, mooie aanbieding ook.

Mijn eerste ervaring met Puur en Fit was prima: levering volgens afspraak, goed stevig verpakt en overeenkomstig de bestelling. Ik maakte gebruik van een mooie aanbieding. Blij mee.

Een winkel met een prachtige missie

Bij puur en fit staan ze echt voor je klaar en gaat het om meer dan de spullen die ze daar verkopen. Puur en fit heeft een missie en die dragen ze fantastisch uit.

Super(web)shop

Waarom ben ik fan van Puur&Fit? - Goede meukvrije producten om zonder gewetensbezwaren te bestellen. - Er wordt nagedacht over alle stappen van de bedrijfsvoering, zodat die zo goed mogelijk zijn voor mens, dier en aarde. - Team van harde werkers waar het enthousiasme van af spat. - Klantenservice die meedenkt waardoor foutjes (het is ook nog eens een leerwerkbedrijf!) op een sympathieke manier hersteld worden. - Fantastische actiemaanden met klantvriendelijke mogelijkheid tot opsparen van mijn bestellingen van die maand. Dat spaart verzendkosten en is beter voor het milieu. - En áls die doos dan geleverd wordt, is het een feestje om 'm uit te pakken.

Blijk achteraf niet goedkoper uit te zijn

Leuke aanbiedingen, goed en duidelijk uitgelegd door Monique. Als ik echter ga googelen dan vindt ik de producten vaak nog voordeliger dan de prijs tijdens de actie van Puur en Fit.

Tevreden over de afhandeling

Persoonlijke service en prachtproducten

Hele fijne website met mooie producten. Gerund door goede mensen. Goede achtergrondartikelen van Monique. Prettige service. Leuk de actieweken of maanden!

Super tevreden!

Heel blij met al mijn aankopen gedurende de plastic vrije Februari actie maand. Het waren allemaal producten die al een tijdje op mijn lijstje stonden om ooit een keer te kopen. Ook het kunnen opsparen van alles vond ik een pluspunt!

Heel prettig winkelen

Duidelijke website. Hulpvaardig bij vragen. Snelle levering. Heldere communicatie.

Goede producten en zeer goede service, top

Al een paar keer wat besteld bij Puur&Fit. Goede producten en ook goed verpakt. Zeer tevreden

Heel goed!!

Praktische en overzichtelijke website, goede service en de beste producten.

Een en al positieviteit

Fraai verzorgde webshop met heerlijke producten. Gerund door een team met hart voor de klant en hart voor de wereld. Alle vriendelijke woorden voelen ook als oprecht, en niet als marketing. Ik koop er graag. Van hun acties maken ze echt een feestje.

Heel fijn

Het opspaar systeem werkt heel prettig. Artikelen bevallen tot zover goed. Heel fijn dat Monique veel uittest en haar mening deelt. Wat mij betreft, snel weer een opspaar actie starten!

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit