prima en keurig anti-breuk geleverd

Het duurde iets langer dan ik hoopte voor het er was, maar eigenlijk snap ik dat ook wel. De drukte in deze tijd. Wat ik helemaal superleuk vond, dat was een handgeschreven regeltje erbij. Ik voelde me een gewaardeerde klant.

Uitzonderlijk klantvriendelijk

Uitzonderlijk fijne (web)winkel. Zeer klantgericht en correct. Ook altijd met kleine persoonlijke noot in het pakket; paar theezakjes en vriendelijke woorden. Duidelijk merkbaar dat er om de klant gegeven wordt, dat laat het assortiment ook zien. Aanrader!

Eerlijke producten en vlotte service

De bestelling is goed bezorgd.

Was eerste keer dat ik bestelde. Kan nog niet echt over ervaring spreken, maar de bestelling is goed afgerond op tijd bezorgt goed geinformeerd. Dus dat zit goed!

Geweldig, ben zeer tevreden

Keurig en degelijk verpakt. Mooi op tijd zoals u aangaf. Leuk die extra dingetjes, en het hand geschreven bedankje word door mij zeer gewaardeerd, super klant vriendelijk.

Zeer persoonlijke top service

Mooie en pure producten in assortiment. Regelmatig leuke aanbiedingen. Prima service met persoonlijke noot en attentie,

Goede website en snelle en nette levering

Snelle en goede levering

Ik was op zoek naar meukvrije haarspray en deze heb ik bij Puur en Fit gevonden. Ook deodorant, beide artikelen zonder microbeads. Ik heb lang moeten zoeken naar een webshop dat uberhaupt haarspray heeft zonder microbeads en schadelijke stoffen. Fijn dat ik deze bij jullie heb kunnen vinden. (Dankzij de nieuwsbrief van Monique van der Vloed btw) Tot nog toe bevallen de producten goed.

Prima...ben tevreden. Fijn die fietskoerier :))

Fijne winkel, eerlijke producten, vriendelijke service

Ik koop hier graag, omdat ik weet dat het goed zit met de producten en de visie. Ik houd van persoonlijke service vanuit een zuivere ideologie. Het is duidelijk dat Puur en Fit doet wat de naam belooft. En hier kopen is een mooi tegenwicht tegen al die onpersoonlijke monsterbedrijven en -merken die de kleine ondernemers proberen weg te concurreren.

Bijzonde fijne samenwerking

Een mooi en uitgebreid assortiment: geheel naar mijn hart! En uitgebreide informatie wb de producten!! Zo duurzaam mogelijk en bewust geselecteerde artikelen, die uitvoerig onder de loep zijn genomen. Chapeau!!!

Prima producten, snel geleverd

Ik heb al diverse keren besteld bij Puur en Fit en de bestelling wordt altijd heel netjes en vlot afgehandeld. Ook de geleverde producten zijn uitstekend

Bestelling snel in huis. Product is geweldig goed.

prima service

Niets op aan te merken, gewoon goed

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Leuk en duurzaam

Bij zoeken naar goede informatie over een supplement bij deze winkel terecht gekomen. Sindsdien ontdekt dat ze hele leuke, mooie en lekkere dingen verkopen die zowel duurzaam zijn als milieuvriendelijk. Topwinkel! Ben heel blij met bijvoorbeeld: schaaltjes gemaakt van kokosnoot.

Heel fijn

Fijne webshop, goede producten, snel verstuurd. Mogelijk tot opsparen om verzendkosten te vermijden.

Heldere informatie, snelle levering

Fijne website, Heldere, goed de vinden informatie, snelle levering.

Mooie producten en snelle levering

Mijn bestelling werd snel geleverd en de producten zijn naar verwachting. Uitstekende kwaliteit

snel en goed!

Pakket in ontvangst genomen, snel & goed!

Altijd top zeer tevreden

Top producten, snel verzonden

Duidelijk en klantvriendelijk

Website is duidelijk, goed doorheen te navigeren Wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling Levering is super snel

De bestelling is perfect afgehandeld en met de fiets gebracht !

Ik heb niets toe te voegen aan de zin hierboven.

Eerlijk en heerlijk!

Fijn assortiment, snelle levering en altijd een leuk proefje erbij!

Fijne website en topservice

Wat een fijne, mooie en milieubewuste producten biedt Puur&fit! De service is heel goed, de levering is snel en er zit altijd wel een persoonlijk cadeautje of krabbeltje bij, echt top!

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit