Gewoon goed

Keurig verzorgd en netjes afgeleverd

Alles snel en goed geleverd

Mijn bestelling was helemaal in orde en werd snel geleverd.

Ontzettend goed

Duidelijke website en snelle levering

Keurig afgehandeld!

Veel keuze en mooie producten

Levering ziet er altijd verzorgd uit!

Een online winkel waar je waar voor je geld krijgt.

Dat waar je naar op zoek bent staat goed beschreven wat het is en of er grondstoffen gebruikt zijn waar jij niet blij mee bent.

Geweldig!

In één woord geweldig! Je ontvangt een prachtig verpakt pakket met een persoonlijke noot, wat het nog persoonlijker maakt.

Snelle levering en goede producten

Snelle levering en goede producten

Snel en goed

wordt zeker vervolgd

Goed en snel

Goed en snel geleverd. En een persoonlijk briefje met bericht erbij. Voelt heel persoonlijk

prima, netjes verpakt en een lekker zakje thee erbij, bedankt

Dit is de eerste bestelling, maar wanneer ik nog eens iets nodig heb en de prijs staat me aan dan zal ik hier zeker bestellen. De produkten zien er geweldig uit en ik ben er tot nu toe heel blij mee.

Fijne winkel!

Ik heb nu een aanteel keer besteld bij Puur en Fit, en elke keer is de levering snel en met goede informatie over levertijden (die blijken te kloppen). Ook de info op de site beschrijft goed wat voor een artikel je bestelt. Dus ik ben tevreden en heb zelfs een klantenaccount aangemaakt...niet de laatste bestelling!

Meer dan tevreden ben ik over de leveringen van Puur en Fit. Er wordt snel, dus op tijd geleverd, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je pakje wordt afgeleverd en er zit altijd een persoonlijk berichtje bij en dat vind ik heel leuk.

Geweldig!!

Snelle levering, goede service..goed product.. enige minpunt is de milieu onvriendelijke verpakking,verwacht je niet bij zo'n winkel..

Fijne webwinkel met mooie producten

Prima website. Snelle afhandeling en verzending

goede kwaliteit

sympathiek persoonlijk contact en uitstekende kwaliteit. zeer duurzame levering per fietskoerier

Goede service!

Na het ontvangen van een pakketje bleek er een artikel verkeerd geleverd te zijn. Na een mailtje kreeg ik een belletje dat het goede artikel zo snel mogelijk geleverd zou worden. De volgende dag had ik het al in huis!

Precies geleverd zoals afgesproken.

Perfect afgeleverd zoals bevestigd.

Super goed!

Alrijd snel en perfect geleverd. De producten zijn top!

Compacte verpakking met geen onnodige verspilling aan karton

Geweldige producten. Netjes verstuurd en redelijk vlot ontvangen ondanks de sneeuw, gladheid en Corona!

Bestelling snel - en goed verpakt - ontvangen; supertevreden.

Ik kreeg bericht dat de bezorging vertraagd zou zijn (voorraad op), maar heb het pakketje toch na 2 dagen al ontvangen. Dat viel mee dus. De bestelling paste prefect in de doos; geen loze ruimte in de doos dus; helemaal top. Er zat ook nog een persoonlijk berichtje bij (word ik altijd blij van) en een paar zakjes lekkere thee. Supertevreden dus

Goede service.

Bestelling was snel en correct geleverd.

Vlotte en persoonlijke afhandeling

Zie hierboven

Prima , snel en correct,

Goede ervaring ,

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit