Zeer tevreden...ook dank voor de extra theezakjes die erbij zitten. Lekker om uit te proberen.

Mooie producten. Strevend naar beter milieu middels producten, verpakkingen en transport.

Zie hierboven.

uitstekend

Deskundig advies, heel klantvriendelijk, goede producten en altijd geïnteresseerd in nieuwe goede produkten. Leuke actie's en snelle levering met vaak een leuk presentje.

Heel anders

Door het poetsen blijft er weinig over ,dus minder naspoelen .

Mooie producten en snelle levering

Het is fijn te weten dat de spullen die je bestelt zonder toegevoegde rommel is. Ik heb niet de bekwaamheid, tijd en zin om dat allemaal zelf uit te zoeken. Ben daarom heel blij met puur en fit!

eerste bestelling

Is mijn eerste bestelling geweest, werd netjes gebeld over voorraad producten. Positieve ervaring

Gewoon goed geregeld.

Positief

Snelle levering met leuk persoonlijk briefje en een kleine attentie.

duurde een week voordat ik mijn bestelling ontving

moest een week wachtennop mijn bestelling

Geen problemen, fijn dat je de bestelling kan volgen.

Prima service en levering.

fijne mensen!

Lieve mensen met een hart voor de klanten!

geweldig

mooie spullen, goeie acties.. en de service is ook buitengewoon goed. niets op aan te merken

Top webshop met aandacht

Ik bestel Manuka honing bij Puur en Fit, een fijne webshop met leuke actieprijzen, correcte levering en goede service. Ik waardeer ook de aandacht en actie voor mens en natuur zoals Rosa beschrijft in haar nieuwsbrieven!

Uitstekende klantgerichte service en producten!

De combinatie van puur en fit en monique van der vloed is een goede!

goede info, goede levering

Heel blij met mn bestelling! Zelfs een leuk bedankje geschreven op mn factuur! Erg attent en veel extra’s gekregen! Bedankt!!

Top producten en snelle levering

Geweldige producten en altijd vlotte levering De persoonlijke noot op de bon ervaar ik als zeer positief

Great Products and price!

Coconut Secret Teriyaki Sauce Bio is a healthy, delicious and superb accompaniment to most dishes.... also suitable for people with both gluten & dairy intolerances, hope more come back in stock soon!

Netjes verzorgd. Direct geleverd, prima

Teleurstellende ervaring.

Ik bestelde 4 zakken raw cacaopoeder van het merk ‘puur&fit’ op de site en heb meteen betaald middels iDeal. 2,5 dag later kreeg ik een mail waarin mij te kennen werd gegeven dat ‘ze zagen dat ik 4 zakken had besteld maar dat ze deze niet op voorraad hadden’ ook; ‘zou mijn geld binnen 3 werkdagen weer teruggestort worden’ Ik checkte op de site van puur&fit en zag daar dat de artikelen nog steeds op ‘op voorraad’ stonden. Ik heb ze hiermee geconfronteerd. Het is mijns inziens totale waanzin om 52 uur nadat ik besteld en betaald heb, erachter te komen dat je het door mij bestelde product niet meer op voorraad hebt, en dat ik mijn geld dus zo maar een week ‘kwijt’ ben. Ook vond ik de manier van communiceren niet geweldig. Geen enkele compensatie is mij geboden, in mijn optiek, ongehoord. Laat ik afsluiten met iets positiefs; de producten van puur&fit zijn goed. Kwalitatief gezien écht super! Ik hoop daarom dat dit een eenmalige slechte ervaring betrof.

Iedereen op het spoor v Puur en Fit zetten.

Steeds meer keus. Steeds de zekerheid dat je iets goeds ontvangt. En je krijgt eerlijk advies.

super voorlichting en fantastische biolologische producten

De gebruikte en gekochte artikelen voldoen helemaal aan wat er gezegd is erover Prima telefonisch bereikbaar eb milieu proof bezorgen

Prima geregeld en keuze

Uitgebreid assortiment met redelijke prijzen. Tevens zeer veel aanbiedingen. Doen er ook alles aan een zo “groen” mogelijk bedrijf te zijn hetgeen je regelmatig kan lezen in wekelijkse mail.

Prima en een persoonlijk briefje erbij, leuk!

Prima en een persoonlijk briefje erbij, leuk!

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit