top

Goede website, goede service. snelle service, mooie prijzen!!

Het is een mooi bedrijf

Altijd een lief berichtje bij de factuur en ze hebben goede kwaliteit spullen zijn begaan met mensen natuur en milieu.

Uitstekend assortiment en super service

Fijne nieuwe webwinkel ontdekt, uitstekend assortiment met natuurlijke producten en een super snelle en persoonlijke service

Fantastische service

Heel vriendelijke service en fijne producten. Ik zou het iedereen aanraden.

Snelle bezorging

Producten goed verpakt en uitstekende kwaliteit

Prima hoor

Het materiaal is goed de verzending liep lekker, dus ja wat wil je nog meer. En ik kan in de keuken...

Always good client treatment

With a personal word wrote by hand Authentic

Vlotte behandeling

Product bleek niet op voorraad, maar alsnog snel geleverd.

Geweldige webwinkel

Bijzonder goede spullen, leuke nieuwsbrief, en inderdaad puur!

Bijzonder goed product en snelle levering met persoonlijke aandacht!

Bijzonder goed product en snelle levering met persoonlijke aandacht.

Perfect gedaan.

Goed ingepakt, goeie communicatie. Goed bezorgd.

Mijn bestelling 1 fl. bakuchiol, Makkelijk te bestellen via de duidelijke website en de volgende dag, keurig verpakt, netjes afgeleverd.

Heel goed!

Verrassend en persoonlijk briefje was een leuke touch!

Snelle aangename levering!

Snelle en verzorgde levering van mijn bestelling met een heel fijne verassing!

voortreffelijk

Het produkt ruikt heerlijk. Voldoet goed in gebruik. Weet nog niet of mijn klachten van jeuk nu weggaan door mn haar hier mee te wassen, maar vanmorgen voelde het al stukker beter. Op termijn zal het zich uitwijzen.

fantastische producten en service

Ik ben mijn spullen op gaan halen. Wat een fijne sfeer en heldere uitleg over de producten. Ik ben met een volle tas naar huis gegaan en super tevreden, wat ruiken de geurstokjes van We love the planet heerlijk! ik ga opeens heel vaak naar het toilet.

Ruim assortiment, goede foto's en beschrijving

Ruim assortiment met uitgebreide beschrijving en goede foto's. Website overzichtelijk en werkt goed. Artikel snel verzonden en updates per mail. Leuk persoonlijk bedank briefje bij bestelling ontvangen. Aanrader!

Over het algemeen goed

Ik heb een databericht gestuurd naar Rosa

Hartstikke goed en betrouwbaar

Goede service, snelle levering. En GROENE levering per fietskoerier. Geweldig. En hele goede kwaliteit artikelen..!!

Snelle levering met een persoonlijk handgeschreven briefje erbij. Zeer attent.

Beste Acai poeder

Ik heb bij meerdere winkels Acai poeder gekocht, maar deze is de beste! Het lost makkelijk op in een smoothie en is ook lekker in de yoghurt. Bovendien was de service ook hartstikke goed.

uitstekend

altijd snelle levering en bij vragen snel antwoord, geweldig en eerlijk.

Snelle bezorging! Leuk product (Bubble Buddy en Rosehip and Shea Butter Soap). Ik kan nog niets zinnigs zeggen over de zeep, want ik heb het nog niet in gebruik genomen, maar het ruikt in ieder geval heerlijk.

Netjes verpakt Persoonlijk briefje

Mooi prudukt, netjes verpakt.

Enige minpunt is dhl als bezorgdienst. En een dusdanig minpunt dat dit een een volgende bestelling in de weg staat. De webwinkel, de produkten, de afhandeling allemaal top.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit