Een prachtig aanbod wat steeds breder word. Mijn complimenten voor het hele team.

Prima producten en levering!

Tevreden over de levering zowel als het product

Teleurgesteld

De caramel stevia vind ik erg vies stinkt zelfs in de kast De extra stevia niets bijzonders het smaak bevalt niet De potje saffraan kan het volgens mij beter en zeker goedkoper In Spanje kopen Ben erg teleurgesteld helaas !

snel en goed

Zijn prima producten, prettige mensen ,altijd een lief briefje erbij, wordt goed verpakt en is snel in je bezit.

Snelle reactie en goede afwikkeling

Snelle reactie en goede afwikkeling, klantgericht

Allemaal prima!

Allemaal prima!

Puur en Fit is een superfijne shop

De artikelen die ik bestel zijn altijd op voorraad! Hele vriendelijke medewerkers en altijd een persoonlijke boodschap op pakbon. Kortom een super shop!!

Ook de ervaring is puur!

Snel, adequaat, uiterst vriendelijk en meedenkend. Altijd nog een persoonlijk handgeschreven kaartje bij de bestelling, terwijl de klantenkring al enorm aan het worden us denk ik. Een site die je met een gerust hart kan bezoeken.

Gewoon goed

Mijn bestelling verliep zonder problemen en kwam goed op tijd aan.

Heerlijk om de doos met producten uit te pakken.

Alle producten waren super. Goed geregeld allemaal.

Eindelijk echt puur!

Zo fijn om vandaag jullie mascara op te doen en meteen te merken dat mijn ogen niet gaan tranen! Nu na een aantal uren nog steeds geen jeukerig en branderig gevoel! Happy!

Mooie producten, snelle levering!

Mooie producten die inderdaad echt puur zijn, snelle levering!

Correct en snel geleverd. Leuk dat persoonlijke briefje.

Weer blij met mn vrolijke bestelling

Met liefde gepakt en verzonden lijkt mij.

Erg tevreden!

Duidelijke website, groot aanbod, snelle levering, tevreden over product. Erg tevreden!

Mooie natuurlijke producten met goede service

Puur en fit heeft alleen maar natuurlijke producten, perfect voor mij. Men streeft naar meukvrije en milieuvriendelijke producten, daar sta ik er 100% achter. Leuk een kleine gift (theezak).

Vlotte en zorgvuldige levering

Op de online webshop is zeer uitgebreide informatie terug te vinden over elk product. Dat is voor mij ontzettend belangrijk. Ik weet dus heel goed wat ik in huis haal en dat voorkomt teleurstellingen achteraf. Fijn dat er bij mijn eerste bestelling op de bon een persoonlijk welkomstberichtje stond. Heel attent !!!

Snel en keurig ontvangen

Top shop

Fijne mensen achter deze webshop die je helpen als je vragen stelt.

Groot assortiment met duidelijke omschrijvingen

De producten staan goed omschreven zodat ik precies weet wat ik koop en de verzending is snel. Fijne en snelle klantenservice.

perfect

snelle levering, goed verpakt en geweldige producten

Prettig en aangenaam gewinkeld en vlug geleverd! TOP!

Overzichtelijke site met fijne uitleg over de producten. Nog prettiger t gevoel dat t om EERLIJKE producten gaat! Vlug geleverd en als verrassing een lekker kadootje bij de bestelling. Ik kom graag terug bij jullie. Gr. Violetta Leenen.

netjes verzorgd. goed optijd en prima produkten

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit