Gewoon goed!

Goeie webwinkel, goeie producten, goeie prijzen, goeie mensen!

Kreeg snel antwoord op mijn mail ivm verzending. Ondanks corona en feestdagen kregen we onze aifryer nog redelijk snel. Was een cadeau voor mijn ouders en die zijn heel tevreden

uitstekende producten en service

uitstekende producten en service

Goede producten voor een redelijke prijs

De kwaliteit van de aangeboden producten is zeer goed, en de prijs is zeker niet overdreven,de tijdelijke kortingen zijn aantrekkelijk

Prima communicatie

Niettegenstaande de drukke periode en de melding dat het leveren wat langer zou duren omdat nog niet alle onderdelen aanwezig waren, kwam mijn bestelling naar mijn gevoel heel vlug toe. De boeken met recepten zijn een echt cadeau - de gebruiksaanwijzing vond ik wel erg summier en op klein formaat gedrukt. Met wat hulp blijkt de bediening wel gemakkelijk. Uitdagend om er mee aan de slag te gaan...

Netjes verpakt en snel bezorgd

Mijn pakket was keurig verzorg en snel bezorgd.

Zeer klantvriendelijk

Verzending zoals verwacht, pakketjes opgespaard en in 1 keer verzonden, top!

Liefdevolle service

Ik voel me als klant gewaardeerd

Goede voorlichting en prima verzorging met fietskoerier

Zie huerbiven

geeft een veilig gevoel hier te bestellen

top spullen met fijne mensen op de achtergrond.

Prettige online winkel, Alle producten in goede staat ontvangen

Bestellingen worden heel verzorgd geleverd

Info op de website soms wat verwarrend, vooral als Monique van der Vloet haar info over een product loslaat. Te veel onduidelijke , niet transparant of te gekleurde mening Bestellingen worden snel en super verzorgd afgeleverd

Prima geregeld

Ik kijk ernaar uit als er weer zo'n actie komt

Goede artikelen, snel geleverd, mooie actiess

Leuke advent actie, met goede aanbiedingen. Ik ben ook blij met de info die via de mail wordt gestuurd.

Super service, uitstekende producten, leuke acties

Snel antwoord op mail, vriendelijke service. super goede producten, duidelijke omschrijving van producten, groot assortiment, bestelling wordt snel verzonden. Echt een aanrader om bij Puur&Fit te bestellen!

Product snel ontvangen ondanks Kerst.

Ik gebruik Squalane sinds kort iedere dag voor een droge huid. Ik merk al een verbetering.

Netjes en klantvriendelijk

Fijne persoonlijke service.

Er zit altijd een leuke attentie bij en een persoonlijk berichtje. Dat geeft me een warm speciaal gevoel als klant.

netjes verpakt en snel thuis bezorgt.

er is zorg en aandacht besteed aan het pakketje. dat merk je bij het uitpakken en het kaarsje wat er bij was gestoken.

Er was een verkeerde levering. Dit is netjes én snel opgelost!

Zeer tof en mooi bedrijf

Zeer klantvriendelijk, milieubewust is zeker een pluspunt!! meedenken, mooie producten, snelle zorgvuldige levering, geweldige actie's, ook gewoon persoonlijk contact mogelijk, dat vind ik echt klantvriendelijkheid

Leuke december actie (2020) Prachtige producten. Voor het eerst Boody Bamboo Eco textiel aangeschaft, voelt heerlijk zacht en draagt prettig.

Erg tevreden, snelle levering en keurig veilig verpakt!

Zie hierboven, ik vind de producten die ik tot nu toe gebruikt heb, vooral de Bakuchiol, werkelijk FANTASTISCH :)

Prima leveringsregeling :-)

Met zorg en liefde is mijn bestelling behandeld.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit