Fijne webshop met mooie producten

De actie voor Kerst vond ik fantastisch. Heb ook aardig wat gekocht en was blij dat je voor opsparen kon kiezen zodat de producten in één keer verzonden konden worden.

Snel geleverd en het persoonlijke berichtje is geweldig. Echt een fijn bedrijf met topproducten!

goede kwaliteit

mooie producten tegen een mooie prijs. snelle verzending, ondanks de kerstdrukte.

Groen gezond verslavend ;)

De december advent was geweldig. Zeker met de mails van Monique. Iedere ochtend weer spannend. Goede produkten, aanbiedingen, uitleg en vooral ook de service!! Ik blij, natuur blij, puurenfit.nl blij!

Goede, snelle service en klantvriendelijk!

Zooo slim om de boodschappen op te sparen en in een keer te versturen om de bezorgers te ontlasten en mij verzendkosten te besparen :)

Helemaal happy met de producten

Ik koop regelmatig producten bij puur en fit vanwege de uitstekende kwaliteit. De uitgebreide reviews van Monique helpen me daarbij. De service is ook prima. Ik 'proef/voel' de liefde die in Puur en Fit zit en dat geeft mij een goed en veilig gevoel. Eigenlijk alleen maar lof.

Prima!!!!!!

Vlotte afhandeling, snelle levering, degelijke producten.

Fijne producten! Correct en snel.

Ondanks de pakjes drukte toch op tijd bezorgt. Top site zonder meuk. Beste wensen voor puur en fit.

Heel snel professioneel en vriendelijk

Altijd bereid mee te denken en er naar te. handelen. Super snelle service en antwoorden. Heel fijn bedrijf

Persoonlijke service

Goede snelle en persoonlijke service

Super goede, persoonlijke en enthousiaste service!

Petje af voor jullie nimmer aflatende enthousiasme, overduidelijk te zien door het initiatief van de advent actie, waarmee jullie zoveel mensen hebben blij gemaakt! Dank jullie wel!

Uitstekende ervaring.

Prima dienstverlening en met enthousiasme.

Hele goede ervaring

Keurig verzorgd, netjes ingepakt en volgens planning bezorgd! Teveel betaalde bezorgkosten netjes direct teruggestort! Kortom voor herhaling vatbaar!

Goede producten en service.

Zie boven.

Winkel met top producten, met zéér gemotiveerde werknemers en leidinggevenden

Goed gesorteerde winkel, met goede aanbiedingen. Snelle reactie op vragen via de mail. Ik zou het fijn vinden, als bij de producten ook de interactie met andere producten vermeld kan worden en cumulatie van ingrediënten, zoals vitamine D. Elders op de site mag/kan ook, dan graag een 'doorverwijs' mogelijkheid naar die pagina.

Snelle levering, persoonlijke noot erbij en fijn product.

N.v.t.

Zeer correcte, attente verzending!

Het pakket werd volgens afspraak verzonden, zeer verzorgd en attend.

super

verzending naar belgie verloopt wat langzaam,

Vriendelijk snel en eerlijk

Mooie eerlijke producten

Fijne eerlijke produkten ,super actie's ,vriendelijke online hulp bij vragen of problemen ,online bestelling in perfecte staat ontvangen ,altijd gedienstig om vragen te beantwoorden ,betrouwbaar

goede service

Ze denken met je mee. Meerdere bestellingen worden opgespaard zodat je maar één keer bezorgkosten betaalt.

Behulpzaam, alert

Verkeerde maat besteld. Even mailen en direct contact terug, met mededeling:"we passen het aan"

een prettige manier van winkelen

Goede website, Perfecte klantenservice; altijd snel antwoord.

Lange Haven 124

3111 CK Schiedam

06-19015082

Over Puur en Fit

Puur & Fit is een online winkel gespecialiseerd in superfoods, supplementen en verzorgingsproducten. Je vindt bij ons een groot assortiment natuurlijke, vegan en biologische producten. Wij zijn gespecialiseerd in bijzondere merken en producten die we wereldwijd inkopen en direct uit voorraad leveren. Altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Puur&Fit is opgericht in 2012. Mis je iets in het assortiment of wil je iets vragen? Dat vind ik leuk, online is ook maar zo online :-) Je kan altijd direct contact met me opnemen via e-mail: [email protected]. Hartelijke groet, Rosa Puur & Fit