Prima mooi RVS bordje!

Mooi bordje, snel geleverd. Zeer tevreden. Enige wat me opviel was dat de plaklaag wel vrij dik is, waardoor hij wat uitsteekt op de brievenbus. Weet niet hoe duurzaam dat gaat zijn met vocht. Maar daar zal wel over nagedacht zijn.

Mooi en snel

Ziet er mooi uit, en snel verstuurd. Helaas komt de postbode hier maar 1x per week dus moest er toch langer op wachten dan gehoopt.

Snelle bezorging en goede kwaliteit voor een goede prijs

Gewoon goed!

Snelle, goede service

Duidelijke communicatie en goede, snelle service. Top!

… en naar wens! Zelfs aan het bijzonderheid bij het bestelling was aandacht aan besteed dus wat ons betreft perfect!

Zeer goede ervaring en snelle levering

Mooie rvs nummer plaat, erg goed en blij mee

prachtig mooi naamboord

Ik heb een giet ijzeren naamboord besteld en die is erg mooi geworden. Er zit een duidelijke beschrijving en garantie bijgesloten . Het is goed verpakt en het wordt verzonden via trake en trace. Bedrijf is via mail goed te bereiken . Wij zijn erg tevreden met het geleverde boord en de firma

Ziet er mooi uit

Naambordje zit stevig valt niet gauw af en ziet er als de originele foto uit.

Prachtig nostalgisch naambord

Wij zijn erg blij met dit prachtige nostalgische gietijzeren naambord. Geeft het huis een mooie uitstraling!

Mooi product, top service!

Na onze bestelling werden we gebeld om even het eea af te stemmen. Dat was fijn. We hebben het bordje ontvangen en het ziet er boven verwachting uit. Al veel complimenten ontvangen.

Alles perfect !

Alles perfect !

Super shop

Hele mooie borden ontvangen. Je krijgt eerst een proefdruk dat is heel fijn zodat je zelf kunt beoordelen of het goed is. Wij zijn super tevreden.

Duidelijke site en goede service. Uitmuntende kwaliteit.

Snel en goed

Precies wat we wilden en binnen enkele dagen al geleverd.

Werd persoonlijk gebeld over de juiste kleur, er werd echt meegedacht

Mooi naambord

Heldere website, duidelijk voorbeeld van gewenste naambord, snelle levering

Klantvriendelijk, servicegericht en deskundig

Vriendelijk en deskundig. Persoonlijke benadering.

Mooie kwaliteit borden met goede ophanging. Zelfs voorzien van rubber dopjes rond de ophangpunten voor goede hechting en afdekdopjes voor de koppen van de schroeven aan de voorzijde. Schroeven en pluggen worden meegeleverd zodat je meteen alles in de juiste maat hebt.

Uiteindelijk top

Na een goede levering, een tijdje terug, weer een naambordje besteld nu ineens een groter lettertype. Na contact een naambordje ontvangen met de juiste lettergrootte. Goede service. Zal hier weer bestellen

Prachtig naambordje

Aluminium naambordje

Na een bestelling op 30-11 van een aluminium naambordje, is het bordje waarschijnlijk 02-12 bij de post kwijt geraakt Het is nu 16-12 en na een paar belletjes is mij beloofd dat er een nieuw bordje wordt opgestuurd. Top

Duidelijkheid

Fijn contact met de chat.

Prima geregeld.

Ik kon overleggen met deze firma over de bestelling. Alles werd toen snel en netjes geregeld.

Heel netjes, snel geleverd, product goed, prijs goed.

Heel netjes, snel geleverd, product goed, prijs goed.

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen