Pluspunten
Perfect geleverde naambord inclusief bevestigingsmateriaal. Helemaal af dus.
Pluspunten
Snelle en klantvriendelijke communicatie bij problemen met samenstellen naambord via site. Persoonlijke benadering en aansluitend zeer snelle levering en geweldig eindresultaat.
VerbeterpuntenGeef duidelijk aan welk bestandsformaat klanten moeten gebruiken bij plaatsen eigen afbeelding. Nu was het proefondervindelijk vaststellen. Niet iedere particulier is trouwens in staat om eps of png aan te leveren. Ikzelf ben er achter gekomen door in de broncode van jullie afbeeldingen te kijken
Pluspunten
Bereikbaar via normaal telefoonnummer. Ik werd de volgende ochtend teruggebeld nadat mijn order binnen was om nog wat dingen te bespreken. Over de opmaak etc. En over het lettertype. Snelle levering en geen verzendkosten! Prima bedrijf!
VerbeterpuntenHet ontwerp programma om het naamborden te maken werkt nog niet lekker. Maar de site was pas een week in de lucht.
Pluspunten
Veel keuze en we hadden het naambord al binnen 2 dagen in huis. Het ophangen ging makkelijk met de schroeven die er bij zaten.
Pluspunten
Positief: mooi materiaal, goede letterweergave. Prima service na opmerking van mijn kant bij "verbeterpunten of tips".
Verkeerd bevestigingsplaatje bijgesloten. Er komt een nieuw bevestigingsplaatje aan, dus even afwachten...
Pluspunten
Uitmuntende website voor selfdesign van je naambord. Snelle levering. De prijs kan natuurlijk altijd beter maar wij hebben geen goedkopere gevonden.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Komen na wat ze beloven, goede prijskwaliteit verhouding en goede service!
VerbeterpuntenMeer lettertypen als keuze aanbieden
Pluspunten
Snelle levering en de kwaliteit is uitstekend !
Pluspunten
Hele makkelijke en goed werkende site. Erg prettig om gelijk te kunnen zien hoe je naambord wordt. Prettig contact gehad en snelle verzending. Perfect mooi naambord!
VerbeterpuntenX
Pluspunten
snelheid extra wensen voor bedrukking zonder problemen geregeld
Pluspunten
Duidelijke website, veel keuze en snel in huis
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed dat ik meteen werd gebeld over wanneer er werd geleverd, omdat ik deadline had.
Pluspunten
Super Snelle levering! Helemaal Top!
Pluspunten
goed telefonisch advies, opgegeven verandering tov standaard layout perfect uitgevoerd, snelle levertijd, goede kwaliteit, garantie, makkelijke website
Verbeterpuntenmogelijkheid toevoegen om tekstkaders uit te lijnen tov het plaatje en elkaar