Pluspunten
Snel, goede kwaliteit, makkelijk, betaalbaar
VerbeterpuntenVorige bestelling meer keuze uit kleuren
Pluspunten
Prijsstelling en levertijd heel goed. Bovendien werkt uw website voor het ontwerpen van de naamborden voortreffelijk!
VerbeterpuntenIk zou het echt niet weten.
Pluspunten
Wij hadden een vrij oude cadeaubon die in eerste instantie niet werkte op de website. Na e-mail contact kregen wij al vrij snel een nieuwe code die wel werkte. Goede snelle service.
op het ene plaatje zit veel kleefband aan de achterzijde, op het tweede plaatje heel weinig. Ik vraag me af hoe lang dat blijft zitten....
Pluspunten
Dat ik word gebeld over hoe ik het bord graag wil hebben .
Pluspunten
Bordje kwam beschadigd uit de verpakking, maar dit is snel en goed opgelost.
Pluspunten
zeer snelle leverinig
geen zeer snelle en nette service
Pluspunten
men vond onze betaling niet terug, dat was wat onhandig, dus duurde alles langer.
Pluspunten
Degelijke kwaliteit van het product aan een zeer gunstige prijs. Goede communicatie en genomen afspraken nagekomen.
VerbeterpuntenAndere en betere afspraken maken met Nederlandse en Belgische postdiensten.
Pluspunten
snelle en correcte levering, naambord zag er uit zoals je het besteld had.