Pluspunten
Nemen contact op voor meer info
Pluspunten
Snelle levering. Product is prima in orde.
VerbeterpuntenHet is echt niet van deze tijd dat uw website geen HTTPS heeft. Dat kan tegenwoordig gratis via https://letsencrypt.org.
Beste Barend, bedankt voor je opmerking. We voeren momenteel wat onderhoud uit, als laatste stap wordt de site overgezet naar HTTPS. m.vr.gr. Theo
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
VerbeterpuntenDubbelzijdige plakband niet netjes op onder plaat.
Pluspunten
Hier hou van, nette lage prijzen, en toch gratis verzenden!! Super, en de kwaliteit ook nog eens
Pluspunten
goede website, accuraat en snel !!
Pluspunten
Prima transactie Erg tevreden
Pluspunten
Snel en een goed product geleverd. Prima service dus!
Pluspunten
Mooi naambordje, eenvoudig samen te stellen. Snelle bezorging.
Pluspunten
Prima en snelle service voor leuke prijs!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed te vinden op internet en borgt de belofte
Pluspunten
Snel, goede prijs - kwaliteit verhouding, handig op de website je eigen naambord ontwerpen
VerbeterpuntenOntwerptool op de website lijkt niet helemaal naar behoren te werken, bij veranderingen verspringt de tekst steeds