snelle levering en goede klantenservice

Naambord was door mijn eigen stomme fout gebroken, maar dit is netjes opgelost!

prima info, prijs en levering

Eerste keer besteld en niets te klagen

Mooie bord

Mooi bord netjes verpakt.. Stond bij kleur Roest, maar is gewoon bruin. Ook is het bord erg klein Verder heel netjes

Snel geleverd, keurig verpakt en prachtig pakket

Naambord gegeven als cadeautje, het is een prachtig zwaar bord en precies zoals ik had ontworpen, het mooie vondt ik, dat de letters (beide kanten bedrukt) niet spier wit waren kaar lichtgrijs, zo wordt het een geheel.

Makkelijk bestellen

Via de site erg makkelijk om een leuk ontwerp te maken. Goede kwaliteit en levering inclusief bevestigingsmaterialen!

Slechte ervaring niks ontvangen

De verzending is zeer onduidelijk. En duurt te lang nog steeds niks ontvangen

Snelle levering mogelijk

Na telefonisch overleg was er snel een naambordje bezorgd

Fijne ervaring, snelle levering

Fijne ervaring, snelle levering

Snel en goed

Groot assortiment, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Er was een probleem met het gepersonaliseerde uithangbord dat ik had besteld, waardoor de levering langer duurde dan verwacht. Heb zelf moeten bellen om hiernaar te vragen, maar ze waren heel vriendelijk en hebben ervoor gezorgd dat ik het nog steeds op tijd had. Het product ziet er heel goed uit!

Prachtig naambord

Goede kwaliteit, prima communicatie en snelle levering!

super

correct , kwaliteit

Een aanrader Je krijgt wat je besteld, met dat beetje extra aan service

Snelle levering. Van tevoren een proefdruk moeten accorderen vanaf een pdf.

Zeer mooi, super kwaliteit met garantie, en dat voor een prikje

Naambordje mag gezien worden! Super! Met garantiekaartje! Wel even ongerust omdat POSTNL 3 werkdagen nodig heeft om in België te leveren, en je geen leveringsstatus krijgt (in tegenstelling tot BPOST) ondanks 3.5€ leveringskosten, maar gezien het mooie resultaat gaan we daar niet over zeuren...

Heel goeie service

Men heeft heel veel moeite gedaan om aan de wensen van de klant te voldoen!

Mooi nummerborden, snel geleverd.

Bij het even snel bestellen me niet gerealiseerd hoe klein 6x6cm is. Maar het is een duidelijk bordje.

Helemaal naar verwachting

Snel antwoord op vragen. Voldoende keuze op overzichtelijke website. Snelle levering. Product voldoet aan verwachtingen.

Snelle levering en het voldoet aan al mijn wensen.

Makkelijk te bevestigen. En het ontwerp is precies zoals ik het me had voorgesteld. Ik heb het naast de voordeur onder de lamp bevestigd zodat hij ook in het donker goed zichtbaar is.

Heel tevreden

Snel geleverd en erg tevreden.

goede kwaliteit, snelle levering

drie naambordjes besteld waarvan één met eigen tekst. Goede kwaliteit en alles snel geleverd.

Super service

Mooi aangekomen maar bij bevestigen al kleine beschadiging ontstaan. Erg kwetsbaar spul

Kwaliteitsproduct en ruime keus

Ruime keuze. Voor ons was belangrijk dat er meer keuze aan lettertypes is dan alleen Times New Roman en nog wat standaard. Het bordje is daarom persoonlijker. Wel zat er in de eerste levering een foutje, maar dat werd zonder problemen en veel vragen meteen rechtgezet met een nieuwe (en juiste) versie . Mochten de schroeven ook nog komen met afdekdopjes dan had ik de maximale score graag gegeven.

Uitstekend naambordje

Uitstekend naambordje en goede levering

Precies naar wens

Snel besteld en precies naar wens uitgevoerd. Goed verpakt ook.

Gorterplaats 17

6531 HZ Nijmegen