Goed.

Top: makkelijk te bestellen, goede levertijd, mooie verpakking en niet te veel of te weinig keuze. Tips: meer vergelijkingsfoto’s van jullie tafelkleden bij de placemats (of geadviseerde kleuren combinaties), verpakking (pakketje) was mooi maar echt ontzettend vervelend om te openen dat verpest een beetje de sfeer. Extra: één voor bedrukt papiertje met een text als: dankjewel voor je aankoop met zorg (hand)gemaakt door (en dan een met de handgeschreven naam van de medewerker die het product heeft gemaakt) zou misschien een leuke toevoeging zijn. Maar al om al is het gewoon goed geregeld.

Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Idem

Content

Het duurde wat langer dan verwacht voordat ik mijn bestelling ontving (maar dat kan ook aan de postbezorging hebben belegen). Mooi ingepakt, mooi gemaakt. Blij mee!

Impeccable à tous points de vue !!!

Impeccable à tous points de vue !!!

Reeds meerdere malen besteld en altijd zeer tevreden.

Echt top!

Mooie tafelkleden voor buiten besteld, met bijpassende kussens erbij, uitstekende kwaliteit, keurig afgewerkt, mooie dikke kussens met bies erlangs en rits zodat ze goed te wassen zijn. Echt top!

Prachtige tafelkleden!

Dit is het tweede tafelkleed dat ik heb besteld bij Cottona. (De eerste is al een aantal jaar terug) Ze zijn wat prijzig, maar als je er eenmaal een hebt snap je ook waarom. Ze zijn ontzettend mooi, en ze blijven ook heel mooi, zelfs na heel wat wasbeurten. Nu de tweede besteld omdat ik een andere kleur wilde ;-) , maar de ander is ook nog perfect . Heel erg blij mee.

Mooi gerief, snelle levering en vriendelijke klantenservice

Snelle levering mooi kleed

Bestellen was makkelijk, kleed is mooi en goede kwaliteit en levering was zeer snel

Hele mooie kwaliteit

Mijn 3e tafelkleed met servetten die ik hier besteld heb. Elke keer weer razend snel geleverd en een hele mooie kwaliteit én ook niet onbelangrijk kleurvast. Telefonisch ook goed en heel prettig bereikbaar.

SU-PER !

Ruime keuze en zéér degelijk materiaal !!! ook steeds zeer snel geleverd (bij mij meestal 2-3 dagen)!

Snel ,duidelijk en correcte levering

zie hierboven

Snelle levering en kwaliteit tafellakens

Snelle levering en kwaliteit tafellakens.

Product ok

Super Verzending een ramp . Pakje was geleverd bij iemand anders . Zat bij die mensen in de box voor hun huis . 1 dorp verder in Lauwe in plaats van Rekkem. Adres was veranderd net pen . Via facebook tot kunnen afhalen .

Omdat ik zelf te laat was met bestellen was Cottona toch zo flexibel dat ik mijn moederdag kado op tijd binnen had.

Alles was TOP!

Mijn bestelling is ongelofelijk snel afgeleverd, ziet er top en mooi verzorgd uit en ook heel mooi verpakt. Een feestje om uit te pakken.

Nappe d’extérieur correspondant aux attentes

Service rapide et efficace

Super service

Ik had de verkeerde kleur besteld. Toen ik vroeg of de goede kleur de volgende dag al geleverd kon worden, hebben ze daar keurig voor gezorgd . Chapeau!

Klantenservice is echt klantvriendelijk

Na telefonisch contact met een zeer aardige dame van de klantenservice een aantal kleurstalen ontvangen. Mijn bestelling geplaatst en na 2 dagen mijn bestelling ontvangen. Dat noem ik nog snel. Dank je wel voor het meedenken en voor de snelle levering, ben er zeer blij mee !!

We zijn heel blij met het resultaat

Het was niet gemakkelijk om een tafelkleed te vinden in ellips vorm. Bij jullie is elke vorm van tafel mogelijk. Op 2 dagen tijd werd ons pakje bezorgd, dikke dank u wel.

Mooi gemaakt tafelkleed

Tafelkleed kwam snel en keurig gemaakt. Alleen voor mij was de kleur zand heel anders dan op de website. Past helaas niet bij mijn stoelen. Dus eerst kleurstalen vragen.

Snel en goed

De mail wordt snel en goed beantwoord. De stalen zijn snel ontvangen. Het tafellaken is mooi en van een goede kwaliteit.

Rapidité d’envoi mais baisse de qualité ?

La livraison est très rapide, ça c’est très très bien. Mais je suis déçue de la qualité du coton. Les deux nappes commandées précédemment avaient une texture beaucoup plus dense. Merci

alles perfect

Zoals altijd, alles perfect.

Fantastique!

Des personnes à l'écoute et très réactives aux souhaits et demandes. Des nappes magnifiques, de bonne qualité. Je recommanderai chez Cottona. Il est rare de trouver autant de sérieux et de réactivité. Je ne peux que vous encourager à commander chez Cottona. Merci beaucoup et à bientôt.

Kerkstraat 47

5981 CE Panningen

Over Cottona Table Textiles

Driven by a great passion for fabrics and table culture, Cottona has grown to become a leading brand producing tablecloths, table runners and napkins in all shapes, sizes and materials. We bring you high quality, beautifully finished products using the finest materials including cotton, damask, linen and festive glamour fabrics. We process all our materials in our own workshop, making our products extra special, to the best standard possible and to customise your textiles exactly to how you wish. So whatever you need, no matter which material, colour, shape or size tableware, Cottona will make you the one of your dreams… and it will even be shipped to you within 3 business days! COTTONA.com