Pluspunten
Snelle afhandeling van de bestelling en heel goeie kwaliteit .
VerbeterpuntenHad graag een afhaalpunt gehad. De pakjesbezorger is 2 x langs geweest en mij niet thuis gevonden.
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
Voor grote ronde tafel het maken van een beschermlaken op maat
Pluspunten
Vele maten tafelkleden snel leverbaar
VerbeterpuntenHet tafellaken wat ik heb aangeschaft is zeer doorzichtig. Dit is niet op de foto's aangegeven. Een zeer negatieve ervaring derhalve met Cottona.
Pluspunten
Ik had veel twijfel over welke maat (hoeveel cm) het tafellaken moest zijn, aangezien katoen nog wat krimpt. Ik belde Cottona op en zij hebben samen met mij het krimppercentage berekend en mij advies gegeven. Ik vond het een fijn en eerlijk gesprek.
VerbeterpuntenIk retourneerde mijn eerste bestelling. De terugbetaling mag wat sneller. Ik stuurde de retour op 8 september met De Post vanuit België naar Nederland en ik kreeg op 21 september een mail dat ik binnen de 10 dagen zou terugbetaald worden.
Pluspunten
Een snelle, makkelijke manier om een tafelkleed te bestellen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Kwaliteit van het tafelkleed is perfect
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooie kwaliteit, perfecte afwerking, verrassend snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Direct persoonlijk contact. Ze hebben direct ook teruggebeld, na contact met het atelier, dat mijn spoedlevering mogelijk was. De bestelde artikelen waren inderdaad geheel volgens afspraak de volgende dag in huis. Heel fijn.
Pluspunten
zeer duidelijke website, geen verrassingen, uitstekende kwaliteit, goede communicatie bij twijfel