Pluspunten
Delivered on time and on budget.
VerbeterpuntenIt might be an idea to add the possibility of having napkins initiated.
Pluspunten
Er wordt kwaliteit geleverd. De levering van de producten is zeer verzorgd en snel. De website is prima opgezet, alle producten worden op een overzichtelijke manier getoond. Dit geldt ook voor producten die op maat gemaakt dienen te worden. Prettig dat je direct verneemt wat een op maat gemaakt tafelkleed gaat kosten.
Pluspunten
Fijn dat je alle maten kunt krijgen en dat ze je ook vertellen dat de stof krimpt
VerbeterpuntenHet was een Kerstcadeau en de mail voor de beoordeling komt zo snel, de kwaliteit weet ik ook nog niet voordat het gewassen is!
Pluspunten
prima product. Zeer snelle levering
Pluspunten
Super vriendelijk, snel en correct!
Pluspunten
Prima levering
VerbeterpuntenZeer slechte kwaliteit tafellaken en servetten: op 95 graden wasbaar maar is na 1 keer wassen lichter van kleur met witte vouwstrepen. Klacht!! Heeft meer dan 400€ gekost voor 2 kleden en 24 servetten!
Pluspunten
Zeer snelle levering, ook naar België!
VerbeterpuntenGroter assortiment ronde tafellakens voor tafels groter dan Ø 160cm.
Pluspunten
Fantastische kwaliteit . Op maat gemaakte artikelen is reuze fijn
Pluspunten
Alles ok
VerbeterpuntenZou niet weten wat
Pluspunten
Mijn ervaring met Cottona is super goed, tafellaken te maken op maat besteld en twee dagen later lag het op mijn tafel. Kwaliteit super goed, ondertussen gewassen na het morsen van wijn, alle vlekken zijn weg en het strijkt als een zakdoek!
Pluspunten
Eenvoudig, accuraat, snel...