Pluspunten
VerbeterpuntenDe afmetingen van mijn tafellaken bleken te klein. Ik vind het spijtig dat ik dit tafellaken niet kon terugzenden en eventueel een grotere maat kon krijgen. Het was mij niet duidelijk dat dit onmogelijk was. Nu zit ik met een tafellaken waarmee ik niks kan doen. Voor mij is het de 1ste en de laatste keer dat ik iets bestel bij Cottona.
Pluspunten
Advies wordt gegeven, snel, mooie afwerking
VerbeterpuntenKleurvastheid linnen (witte lijnen op plaatsen waar servetten gestreken zijn door klant, dus niet initieel aanwezig, oas ba wassen)
Kleur komt niet helemaal overeen met de kleuren op internet
Pluspunten
alles netjes en vlot geleverd
Pluspunten
Levering correct op tijd
Pluspunten
Alle afmetingen zijn beschikbaar, keuze van materialen en de meest gangbare kleuren
Pluspunten
Snelle en vlotte levering,goede kwaliteit van het product
Verbeterpunten/
Pluspunten
Heel snel gereageerd ('s avonds om kwart voor 10 kregen we nog per mail antwoord)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering!
Helaas kwam het laken 2 dagen later dan gepland.
Pluspunten
snelle levering, pakket komt op de afgesproken tijd. Goede prijs-kwaliteit verhouding. 1 minpunt: wasvoorschrift kan duidelijker.
Verbeterpuntenwas voorschrift.