Pluspunten
Snelheid levering, staaltjes
Pluspunten
hele goede en snelle service!!
de aflevering van het product kon beter , het product werd om 22 uur afgeleverd
Pluspunten
Mijn bestelling was er nog tijdig waardoor wij een prachtige feesttafel hadden met Nieuwjaar . Bedankt voor de snelle en correcte werking.
Pluspunten
Mogelijkheid van standaard maten tot op maat Veel mogelijkheden in kleuren en combinaties Snelle verzending
VerbeterpuntenIk moet ze nog zoeken of ondervinden
Pluspunten
Ze leveren wat ze beloven. Kwaliteit/prijs verhouding is prima!!
Pluspunten
ruim assortiment, snelle levering maar wel veel duurder dan andere bedrijven.
VerbeterpuntenHet artikel (een rond tafelkleed) bleek veel duurder te zijn dan bij andere bedrijven. Het verschil meer dan 50 € is de reden af te zien van de aankoop.
Pluspunten
snelle levering aan prima kwaliteit
Pluspunten
Zeer actief in communicatie per email, niet alleen tijdens kantoortijden. Fijne manier van communiceren, je wordt prettig "te woord" gestaan. Goede service: ik heb zonder enige moeite een tafelkleed kunnen ruilen omdat de kleur me in de praktijk tegen viel. Ze werken met duidelijke kleurstalen als je daarom vraagt.
VerbeterpuntenOp de site al aangeven dat je een kleurstaal kunt aanvragen (maar misschien heb ik dat over het hoofd gezien). Ik zou hier best de portokosten voor over hebben. Terugsturen van het door mij op kleur afgekeurde tafelkleed kostte me meer.
Pluspunten
Heel mooie kwaliteit, heel snel geleverd en mijn mama was super tevreden met haar cadeau ;) En zelfs een heel vriendelijk telefoontje gekregen met verder informatie.
VerbeterpuntenGeen...
andere leverancier voor pakjes in Belgie
Pluspunten
Snelheid Kwaliteit Assortiment Maatwerk
Prijs
Pluspunten
snelle levering gemakkelijke website prijs:kwaliteit ok