Hoewel het een mooi tafellaken is ben ik van mening dat de prijs aan de hoge kant is.
Pluspunten
Gemakkelijke bestelling en correcte en snelle levering.
VerbeterpuntenDoe zo verder.
Pluspunten
Leveren geode kwaliteit op het afgeproken moment
Pluspunten
uitgebreid assortiment en mooie kwaliteit
Pluspunten
Snelle levertijd voor iets dat op maat diende te zijn
Pluspunten
Veel maten tafelkleden.
VerbeterpuntenOp de website kan je niet aangeven wanneer je het pakket bezorgd wilt hebben. Dat vind ik een minpunt.
Pluspunten
prijs-kwaliteit snelheid correcte informatie
Pluspunten
kwaliteit prijsverhouding helemaal in orde
Pluspunten
Heldere site. Makkelijk kiezen voor produkt.
VerbeterpuntenBij een mooi wit tafellaken is het misschien een goede service om informatie mee te sturen wat te doen bij vlekken of misschien zelfs een eerste spulletje mee te sturen. Misschien is daar zelfs wel een sponsor voor te vinden.
Pluspunten
Snelle en correcte service
VerbeterpuntenDoe zo voort
Retourkosten gratis ? Mij heeft het 20 euro gekost wat mij doet aarzelen of ik nog een eenbestelling zal plaatsen.
Pluspunten
Super snelle levering van een mooi, op maat gemaakt, tafelkleed met 8 servetten.
Pluspunten
Positief verrast dat dit zo snel en netjes aan mij gestuurd is
Verbeterpunten0
Pluspunten
Snelle en correcte aflevering en produkt komt overeen met de voorstelling.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles klopt
VerbeterpuntenDe bestelde olijfgroene kleur kwam niet overeen met de getoonde kleur op jullie site. Ik had de kleur liever iets lichter gewenst.
Pluspunten
Mooie stof, snelle levering
VerbeterpuntenServetten zijn zeer onregelmatig qua formaat en geen van allen vierkant; lastig om iets leuks van te vouwen. Tafelkleed krimpt meer dan aangegeven.
Beste klant, Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Wat jammer dat u niet tevreden bent over hetgeen wij geleverd hebben. We werken veel met natuurlijke materialen als linnen en katoen. Die materialen kunnen uiteraard krimpen, dat wordt ook op onze website vermeld. Maar als uw producten meer gekrompen zijn als de percentages die wij op onze website noemen, dan heeft u een terechte klacht en dan worden de producten vervangen. Neemt u alstublieft contact met ons op via [email protected]? Dan maken we het netjes in orde. Met vriendelijke groet, Klantenservice Cottona Table Textiles