1. Linnen tafellakens krimpen toch nog in de wasmachine, ook al wordt er aangegeven dat het gewassen mag worden op 90°C. De lakens zijn nooit op een hogere temperatuur dan 50°C gewassen. 2. Gratis levering vanaf €200. Ik heb al twee maal besteld en ik vind €200 een vrij hoog bedrag vooraleer er gratis geleverd kan worden. €100 zou ik persoonlijk aanvaardbaar vinden...
Pluspunten
duidelijk, correct en snel
Pluspunten
Prima levering, goede kwaliteit product.
Pluspunten
Correct
Ik vond het moeilijk om de kleuren te kiezen op de site. Het zijn nogal kleine vakjes
Pluspunten
Pluspunten
Op vrijdagavond hebben wij een tafelkleed besteld (maatwerk) en woensdag lag het al op onze tafel in Antwerpen ! Zeer snelle levering, perfect afgewerkt en netjes verpakt ! De prijs is aanvaardbaar in verhouding met de kwaliteit en snelle levering. Geen enkel minpunt te melden, zeer tevreden !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle levering en correcte afwerking
Pluspunten
was goed verzorgd
Verbeterpuntenniet van toepassing
Pluspunten
goede kwaliteit - duidelijke website
Verbeterpuntenuitgebreidere keuzemogelijkheid (bv. niet alleen effen stoffen)
Pluspunten
Heel mooie kleuren voor tafelkleedjes en heel mooi afgewerkt.
Pluspunten
Alleen bij Cottona mooie tafelkleden gevonden voor de afmetingen van onze tafel (rond met doorsnede van 180 cm), nergens anders. Mooie kleur, goede kwaliteit, ruime keuze.