Pluspunten
snelle reactie op een vraag over een buitenlaken
Pluspunten
snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Besteld en snel geleverd. Geen klachten..
Pluspunten
Snelle levering Goed en netjes verpakt Mooie kwaliteit Om je tafel optimaal te beschermen met een chique uitstraling
Pluspunten
Heel gemakkelijk om te bestellen en snelle levering!
VerbeterpuntenAlle kleuren zijn niet in voorraad men weer bovendien niet, wanneer deze ontbrekende kleuren terug voorradig zijn....!
Pluspunten
Snelle levering,mooie kleur,over de de kwaliteit kan ik moeilijk een oordeel geven vermits pas aangekocht en pas eenmaal gebruikt en nog niet gewassen,maar ziet er goed uit en mooie afwerking.
Pluspunten
De snelheid waarmee maatwerk wordt afgeleverd.
Verbeterpunten- De mogelijkheid voorzien tot het aanvragen van kleur- en/of stofstaaltjes - de mogelijkheid voorzien om pakjes te laten afleveren in afhaalpunt zoals een kiala-punt, bij de post,...
Pluspunten
snelle levering en de tafelbeschermer voldoet uitstekend
Pluspunten
Goede kwaliteit en normale prijs. Snelle levering en keurig verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
VerbeterpuntenDit was de eerste keer dat ik een bestelling had en naar aanleiding van deze bestelling heb ik geen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
Komen daadwerkelijk afspraken na die ze met klanten afspreken.
Pluspunten
Mooi Tafellaken en servetten, mooie kwaliteit
omduidelijk uitleg voor de juiste maten van tafelkleed te nemen me kan zelf geen contact nemen om uitleg te vragen . niet iedereen weet hoe je het op meten van een tafel moet berekeren
Pluspunten
snelheid van levering, mooie afwerking en vooral dat je buiten de normale maten kunt bestellen
Verbeterpuntende kleurbenaming melk is eigenlijk wit. Voor mij geen probleem maar voor anderen wat verwarrend